Στο σφυρί τα ακίνητα του Βρύζα – ο ρόλος του Σαλπιγγίδη

Δημοσιεύθηκε: 14 Ιουλίου 2019 12:30
Στο σφυρί τα ακίνητα του Βρύζα - ο ρόλος του Σαλπιγγίδη

Στο σφυρί τα ακίνητα του διεθνούς βετεράνου της «στρογγυλής θέας» λόγω Βρύζα και μάλιστα μέσω Διαδικτύου.  Ο Ζήσης Βρύζας έχει οικονομικές διαφορές και με τον πρώην συμπαίκτη του, Δημήτρη Σαλπιγγίδη και με πιστωτικό ίδρυμα, ενώ το ποσό που δάνεισε ο δεύτερος, ύψους 65.000 ευρώ, δεν του επιστράφηκε.

Αναπόφευκτα, οι δύο αθλητές, όταν ο Σαλπιγγίδης αποφάσισε να καταθέσει αγωγή κατά του άλλοτε συμπαίκτη του, προκειμένου να λάβει πίσω το μεγάλο ποσό που του είχε δανείσει, βρέθηκαν αντιμέτωποι στο δικαστήριο.

Η αγωγή του Σαλπιγγίδη εκδικάστηκε τον Νοέμβριο του 2018 και στις 18 Απριλίου 2019 εκδόθηκε η απόφαση που τον δικαιώνει.

Οι κινήσεις του Σαλπιγγίδη

Σήμερα, οι κινήσεις του Σαλπιγγίδη είναι αποφασιστικές. Η ιστορία έχει τελεσιδικήσει και σκοπεύει να βγάλει σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό το σπίτι του Ζήση Βρύζα στη Χαλκιδική – ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιανουαρίου 2020 και η τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί στις 250.000 ευρώ.

Αυτός δεν είναι ο μοναδικός πλειστηριασμός που καλείται να αντιμετωπίσει ο Ζήσης Βρύζας, καθώς στις 6 Νοεμβρίου 2019 θα ξεκινήσει η ίδια διαδικασία για ένα διαμέρισμά του στην Ξάνθη.

Το δεύτερο ηλεκτρονικό σφυρί. αναφέρει το dikastiko.gr, ήρθε για τον Ζήση Βρύζα μετά από απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Θεσσαλονίκης, το οποίο αποφάσισε τον πλειστηριασμό του διαμερίσματος και μίας αποθήκης στην Ξάνθη για χρέη ύψους 98.062, 97 ευρώ (πλέον τόκων και εξόδων εκτέλεσης) στην τράπεζα Πειραιώς.

Συμβαίνουν.