Στο Survivor τον περιμέναμε στην Φάρμα θα δούμε τον Τάσο Ξιάρχο

7 Απριλίου 2021 19:40

Ο Τάσος Ξιαρχό αφού κέρδισε το “just the 2 of us ” έβαλε πλώρη για το επόμενο ριάλιτι που ήταν αυτό την επιβίωσης. Αντί για τον Άγιο Δομίνικο που περιμέναμε να τον δούμε θα μπει τελικά στην “Φάρμα”.

Αφού έχει κάνει εκπληκτικά ντουέτα με την Κόνι Μεταξά υπήρξε και η πληροφορία ότι το πετυχημένο δίδυμα θα πάει Eurovision με τα χρώματα της Κύπρου. Μπορεί κι αυτό να μην έγινε αλλά θα γίνει τελικά…αγρότης.

Ποιός είναι όμως ο εκκεντρικός performer; 

Ο Τάσος γεννήθηκε στο Μενίδι της Αθήνας. Ξεκίνησε μαθήματα χορού, τυχαία, στα 16 του και σύντομα άρχισε να παρακολουθεί σεμινάρια σε όλο τον κόσμο.

Ήταν ένας από τους πρώτους άνδρες χορευτές με τακούνια, στην Ελλάδα.

Ο Τάσος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό όταν χορογράφησε τη Μαρίνα Σάττι στο κομμάτι «Μάντισσα», το οποίο έσπασε ρεκόρ προβολών στο YouΤube.

Έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες στην Ελλάδα, μεταξύ άλλων με τις Κόνι Μεταξά, Τάμτα και Ελένη Φουρέιρα, ενώ έχει χορογραφήσει και πολύ μεγάλα show
όπως τα MadWalk και τα Mad Music Awards.

Επίσης, έχει ανοίξει το show της Σήλιας Κριθαριώτη, στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι.
Έχει στενή σχέση με τη φύση. Από μικρός περνούσε πολύ χρόνο στα βουνά της Πελοποννήσου, όπου ζούσαν ο παππούς και η γιαγιά του, και είχε καθημερινή
επαφή με τα ζώα και τα κτήματα.

Δηλώνει ότι αγαπάει πολύ όλα τα θηλαστικά, έχει όμως μια μικρή δυσκολία με τα μαμούνια.

Πιστεύει ότι οι συνθήκες ζωής στη «Φάρμα» δε θα τον δυσκολέψουν, ούτε η συγκατοίκηση με πολύ κόσμο, αρκεί το βράδυ να μην του διαταράσσουν τον ύπνο.

Θεωρεί ότι είναι ειλικρινής και δίκαιος άνθρωπος, που όμως μπορεί να γίνει οξύθυμος. Δε διστάζει, μάλιστα, να δηλώνει ανοικτά τη σεξουαλικότητά του και να εκφράζει την άποψή του ακόμη και αν αυτή προκαλεί αντιδράσεις.
Ο Τάσος μπαίνει στη «Φάρμα» με διάθεση να ξεδιπλώσει το ταλέντο και την προσωπικότητά του, να ταράξει τα νερά και φυσικά να κερδίσει.