Στόλισε, μαζί με τα παιδιά, το δέντρο της η Ελένη Μενεγάκη

28 Νοεμβρίου 2018 12:32

H Ελένη Μενεγάκη στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της μαζί με τα παιδιά της και τους φίλους τους και όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η παρουσιάστρια μίλησε για αυτήν την όμορφη στιγμή μέσα από τη μεσημεριανή εκπομπή της στον Alpha και είπε χαρακτηριστικά: «Είχε πολύ γλυκό καιρό και είναι η ημέρα που μαζεύουμε και φίλους των παιδιών. Είναι μεγάλο το δέντρο και μετά από τόσα χρόνια που στολίζω, καταλαβαίνετε πόσα στολίδια υπάρχουν… Η χαρά των παιδιών που ανεβαίνουν στα σκαλάκια και βάζει όπου θέλει το καθένα στολιδάκια είναι απίστευτη».

Και πρόσθεσε: «Αν αναρωτιέστε γιατί δεν ανέβασα καμία φωτογραφία στα social, στο instagram, η αλήθεια είναι, ότι αμέσως μετά έπεσα λιπόθυμη από την κούραση!».

Και κατέληξε λέγοντας: «Θυμάστε που σας έλεγα το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε κάθε χρόνο για το ποιος θα βάλει το αστέρι; Εγώ το έβαλα το αστέρι! Όλοι ψάχναμε τα αστέρια και ήμασταν έτοιμοι να πέσουμε σε κλάματα… Όταν είδα ότι ηρέμησε το σύστημα και άδειασε το σπίτι λέω: “Φέρε να βάλουμε ένα αστέρι πάνω να πούμε ότι το έβαλε ο Άγιος Βασίλης γιατί θα πλακωθούνε και θα χαλάσει η μέρα”…».