Στον ΑΝΤ1 η Δούκισσα Νομικού – Η ανακοίνωση του καναλιού

Συντάκτης: Newsroom

25 Αυγούστου 2022 10:47

Στον ΑΝΤ1 η Δούκισσα Νομικού - Η ανακοίνωση του καναλιού

Η Δούκισσα Νομικού επιστρέφει στον ANT1 λίγα χρόνια μετά την αποχώρησή της. Το κανάλι του Αμαρουσίου εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι η παρουσιάστρια βρίσκεται πλέον στο δυναμικό του σταθμού.

Η επίσημη ανακοίνωση του ANT1

Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την επιστροφή της Δούκισσας Νομικού στην οικογένειά του.

Πρόσωπο με ιδιαίτερη λάμψη, αυθεντική και επικοινωνιακή προσωπικότητα, η Δούκισσα Νομικού θα συναντήσει και πάλι τους τηλεθεατές, μέσα από την ψυχαγωγική ζώνη του καναλιού.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια θα γράψει με τη θετική της ενέργεια, αλλά και τη σύγχρονη ματιά της, το νέο κεφάλαιο της επιτυχημένης τηλεοπτικής της πορείας στον ΑΝΤ1.

Δούκισσα Νομικού: διακοπές στην αγαπημένη της Σχοινούσα (φωτογραφίες)

Το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει από νωρίς για τη Δούκισσα Νομικού, ενώ παράλληλα φροντίζει και για τον τηλεοπτικό της χειμώνα με αρκετά δυναμικές κινήσεις

Η Δούκισσα Νομικού μετά από τη Μύκονο ακολούθησε μια διαδρομή που κάθε χρόνο την φέρνει κοντά στις ρίζες της. Αλλά της προσφέρει και μερικές ημέρες πιο ήσυχες μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Στην αγαπημένη της Σχοινούσα λοιπόν βρέθηκε και φέτος μαζί με την οικογένειά της.

Η Δούκισσα Νομικού επέστρεψε στο νησί του πατέρα της, Νίκου Νομικού και είναι ενθουσιασμένη. Και μπορεί η Μύκονος να μονοπωλεί μεγάλο μέρος των διακοπών της, όμως η Σχοινούσα είναι μέρος της καρδιάς της.

Στη Μύκονο, η οικογένεια του συζύγου της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, διαθέτει εξοχική κατοικία. Ωστόσο, αυτές τις μέρες βρέθηκαν στη Σχοινούσα και είναι ιδιαίτερα χαρούμενη. Το νησί των Κυκλάδων είναι το νησί του πατέρα της. Ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Νομικός γεννήθηκε στον Πειραιά από γονείς νησιώτες. Ο πατέρας του ήταν ναυτικός από τη Σχοινούσα και η μητέρα του από τη Σύμη.

Η ίδια δημοσίευσε stories και επιπλέον ακόμη φωτογραφίες από την διαμονή της εκεί, μαζί με τα παιδιά της. Στην μία φωτογραφία είναι μαζί με την μικρή Αναστασία. Ενώ βλέπουμε και την είσοδο της εξοχικής κατοικίας των γονιών της στο νησί.