Στοργή: Η κρίση πανικού του Σάκη και η έκπληξη της Βίκυς και του Δαμιανού

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

4 Νοεμβρίου 2022 10:07

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το αποψινό επεισόδιο της σειράς «Στοργή», που προβάλλει ο ΣΚΑΪ.

Σημαντικές εξελίξεις θα λάβουν χώρα σήμερα στη σειρά «Στοργή».

Η υπόθεση του επεισοδίου που θα προβληθεί στον ΣΚΑΪ, έχει ως εξής:

«Πάντα κατηγορούμε τον εαυτό μας για την απώλεια των δικών μας ανθρώπων και πιστεύουμε ότι έγκλημά μας είναι ότι εμείς είμαστε ακόμη ζωντανοί».

Στο σημερινό επεισόδιο, η γιατρός (Μαρία Ναυπλιώτου) παροτρύνει τους ασθενείς της «να συμφιλιωθούν με τον εαυτό τους, να του δείξουν λίγη στοργή και να τον συγχωρέσουν».

Ο Σάκης ο Μόρτης (Αλέκος Συσσοβίτης) επανέρχεται για τη συνεδρία του μετά από μία ακόμη κρίση πανικού και εξομολογείται ότι «έχει χάσει καθετί ανθρώπινο μέσα του».

Κάτι όμως που δεν ισχύει, καθώς τα δύσκολα παιδικά του χρόνια ήταν η αφορμή για μία σειρά από ευαισθησίες που σπάνια συναντά κανείς.

Η Μάρω (Ευδοκία Ρουμελιώτη) στην τελευταία της συνεδρία παραδέχεται ότι «δεν ήταν ποτέ ευτυχισμένη» αλλά ευχαριστεί τη γιατρό γιατί «κατάφερε να καθαρίσει κάθε κομμάτι μέσα της».

Η γιατρός, από τη μεριά της, τη συμβουλεύει να «συμφιλιωθεί με τον εαυτό της και να μην εγκαταλείψει την ελπίδα».

Στο γραφείο της γιατρού, η Μάρω αποκαλύπτει τι ακριβώς συνέβη με τον Πέτρο που την απογοήτευσε τόσο πολύ. Πρέπει να παλέψει με τις ενοχές της και να συγχωρέσει τον εαυτό της και το παρελθόν, για να μπορέσει να ξαναβρεί ελπίδα για τη ζωή.

Στο μεταξύ, ο Σάκης ο Μόρτης έρχεται στο ραντεβού πάλι με κρίση πανικού.

Μιλάει στη γιατρό για το γεγονός ότι μεγάλωσε στους δρόμους αλλά δεν νιώθει ακόμα έτοιμος να μιλήσει για το πώς κατέληξε εκεί.

Η γιατρός δίνει επαγγελματικές συμβουλές στη Βίκυ και τον Δαμιανό, οι οποίοι εκπλήσσονται όταν μαθαίνουν μια προσωπική της ιστορία από το παρελθόν.

Τέλος, το αποψινό επεισόδιο θα προβληθεί στις 9. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Χρίστος Γεωργίου, ενώ το σενάριο είναι των Εύας Πανταζής και Γιάννη Βολιώτη.