Στούντιο 4: αύριο η πρεμιέρα για την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο – Δείτε το νέο τους πλατό (φωτογραφίες)

5 Σεπτεμβρίου 2021 12:30

Στούντιο 4: αύριο η πρεμιέρα για την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο - Δείτε το νέο τους πλατό

Η πρεμιέρα της εκπομπής είναι αύριο, Δευτέρα, με τη Νάνσυ και τον Θανάση να ανοίγουν το «Στούντιο 4» καλώντας τους τηλεθεατές να περνούν καθημερινά δύο ώρες μαζί τους!

Στούντιο 4: αύριο η πρεμιέρα για την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο – Δείτε το νέο τους πλατό.

Λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας τους εκπομπής «Στούντιο 4» στην ΕΡΤ, η οποία έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021, στις 16:00, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος υποδέχθηκαν τους εκπροσώπους του Τύπου στο νέο τους τηλεοπτικό σπίτι.

«Παλιά ήταν οι δημοσιογραφικές ειδησεογραφικές εκπομπές που είχαν λίγο απ’ όλα. Μια είδηση, μια επικαιρότητα, ένα συμβάν. Θέλουμε να “παίζουμε” θέματα που ενδιαφέρουν, να δώσουμε αξία σε αυτά που πρέπει να δώσεις αξία. Να δώσουμε χρόνο και χώρο σε ανθρώπους που έχουν μια ιστορία να πουν, που έχουν κάτι αισιόδοξο, που υπάρχει ένα “μήνυμα”». Είπε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

«Μας αρέσει το ότι η εκπομπή θα είναι ζωντανή. Το θέλαμε. Δεν ξέρω πώς θα είμαστε τη Δευτέρα. Δεν ξέρω αν θα πάθουμε “σεντόνι” και δεν θα μιλάμε ή αν θα βάλω εγώ τα κλάματα – που είναι το πιο πιθανό – ή αν θα παίξει ένα βίντεο και κάτι θα νιώσω ή αν κάτι θα γίνει. Μπορεί και να συμβούν όλα αυτά. Όμως είμαστε σε μια εποχή που πλέον οι άνθρωποι ζητάνε από την τηλεόραση ειλικρίνεια, πραγματικά συναισθήματα και αλήθεια. Αν εμένα η αλήθεια μου εκείνη την στιγμή είναι να κλάψω, δεν πειράζει. Και ένα λάθος να γίνει, δεν πειράζει. Δεν είμαστε φίλοι; Όλα τέλεια θα τα κάνουμε; Όχι, θα κάνουμε και το λάθος. Είμαι πολύ προετοιμασμένη γι’ αυτό. Ότι και να συμβεί, έχω δίπλα μου τον καλύτερο μου φίλο εδώ». Συνέχισε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.