Στρατής Χατζησταματίου – Αλίνα Κωτσοβούλου: ««Αν μιλήσει ο Μανωλιός,στον Σασμό θα λυθούν πολλά προβλήματα αλλά θα δημιουργηθούν και νέα»

23 Νοεμβρίου 2021 19:15

Στρατής Χατζησταματίου - Αλίνα Κωτσοβούλου: ««Αν μιλήσει ο Μανωλιός,στον Σασμό θα λυθούν πολλά προβλήματα αλλά θα δημιουργηθούν και νέα»

Ο Στρατής Χατζησταματίου και η Αλίνα Κωτσοβούλου ήταν καλεσμένοι στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ. Μίλησαν για τους ρόλους τους στον Σασμό, αλλά και για τον δισταγμό του Μανωλιού να αποκαλύψει όσα έχει δει.

Στρατής Χατζησταματίου – Αλίνα Κωτσοβούλου: ««Αν μιλήσει ο Μανωλιός,στον Σασμό θα λυθούν πολλά προβλήματα αλλά θα δημιουργηθούν και νέα».

Ο Στρατής Χατζησταματίου είπε ότι ο Μανωλιός δεν μιλάει από φόβο

«Αν μιλήσει ο Μανωλιός, θα λυθούν πολλά προβλήματα αλλά θα δημιουργηθούν και νέα. Είναι κάτι συνδυαστικό, είναι ένας χαρακτήρας δομημένος από την αρχή. Είναι μεγαλωμένος σε ένα πολύ καταπιεστικό περιβάλλον, πολύ ξεχωριστός μέσα σε αυτό. Από πριν από το κεντρικό συμβάν, ο φόβος ήταν στοιχείο του χαρακτήρα του αλλά μετά από αυτό εκτοξεύεται.

Εγώ πιστεύω ότι από την μία είναι ο φόβος κι από την άλλη η αγάπη για τον φίλο του. Το γεγονός ότι είδε πως ο δολοφόνος είναι ένας τόσο κοντινός του άνθρωπος, έχει δεύτερες σκέψεις για το τι μπορεί να σημαίνει η αποκάλυψη αυτή».

Η Αλίνα Κωτσοβούλου  μίλησε για την προσωπική της εμπειρία, όταν είδε τον πατέρα της φίλης της με την εξωσυζυγική του σχέση

«Έχω δει πατέρα φίλης μου να έχει εξωσυζυγική σχέση και μου είπε να μην το πω. Και δεν το είπα. Και αυτό μου χάλασε τη σχέση μου με τη φίλη μου γιατί ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Ήταν τεράστιο το βάρος γιατί με τη φίλη μου δεν μπορούσα να είμαι ειλικρινής».