Στρατής Χατζησταματίου: ο Μανώλης δίνει spoiler για τις εξελίξεις στον Σασμό

10 Φεβρουαρίου 2022 20:15

Στρατής Χατζησταματίου: ο Μανώλης δίνει spoiler για τις εξελίξεις στον Σασμό

Ο Στρατής Χατζησταματίου βρέθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα και αποκάλυψε πολλά για τον ρόλο του στον Σασμό. Στο τέλος της συνέντευξης έδωσε κι ένα spoiler για την εξέλιξη της ζωής του Μανώλη.

Στρατής Χατζησταματίου: ο Μανώλης δίνει spoiler για τις εξελίξεις στον Σασμό.

«Ο Μανώλης κρύβει πολλά. Αυτό από μόνο του είναι μια ολόκληρη διαδικασία για έναν άνθρωπο. Και για το πώς το κουβαλάει στη ζωή του μέσα και για το πώς συνηθίζει να τα κρύβει. Είναι φτιαγμένη έτσι η τραγικότητα του ρόλου. Μιλάμε για έναν ήρωα, ο οποίος δεν εμπλέκεται με αυτά που βλέπει, δεν συνδέεται με αυτά που βλέπει. Δηλαδή συνδέεται με τον Μαθιό με έναν τρόπο, αλλά, ότι έχει δει, σε ό,τι έχει υπάρξει μάρτυρας είναι γεγονότα τα οποία σε άλλες συνθήκες δεν θα τα γνώριζε ποτέ».

«Είναι φτιαγμένος ο ρόλος δραματουργικά, με έναν τρόπο, χτίζοντας έναν χαρακτήρα, ο οποίος ενώ είναι φοβικός κι έχει μεγαλώσει σε ένα καταπιεσμένο περιβάλλον και ουσιαστικά μόνος του, κουβαλάει πράγματα. Για τη δολοφονία του Στεφανή έχει πάρει μία απόφαση να το κρατήσει για να προστατεύσει τον φίλο του, την οικογένειά του, τον εαυτό του. Το έχουν αυτό κάποιοι άνθρωποι. Δεν προστατεύουν με την αντίδραση και τη σύγκρουση αλλά με τη σιωπή. Βρίσκουν τρόπους να αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες».

Δεν οδήγησε ο Μανώλης τη Θοδώρα στο αστυνομικό τμήμα

«Όχι. Ακούω αυτό το επιχείρημα, αλλά διαφωνώ. Σίγουρα, όταν ένας άνθρωπος αντιμετωπίζει τις δυσκολίες του με αυτόν τον τρόπο και με τη σιωπή μπορεί να μπλέξει. Κι αυτό συμβαίνει πρακτικά. Η Θοδώρα είναι ο αστάθμητος παράγοντας. Ο Μανώλης δεν μπορούσε να το προβλέψει. Παρ’ όλο που ήξερε ότι μιλάμε για ένα άτομο, το οποίο, μέχρι ένα σημείο είναι αδίστακτο. Τώρα βλέπουμε έναν χαρακτήρα πώς αλλάζει».

Θεωρεί ότι ο Αστέρης αυτοτιμωρείται

«Ο Αστέρης τιμωρεί τον εαυτό του. Εχει αποφασίσει ότι θα αποδώσει αυτός δικαιοσύνη. Δεν μπορεί να κουβαλάει όλο αυτό μέσα του. Δεν ξέρω τι θα γίνει στη δίκη. Δεν έχουμε φτάσει. Θεωρώ ότι εάν ο Μανώλης φτάσει σε ένα δίλημμα τέτοιο, σε ένα οριακό σημείο, θα πει την αλήθεια».

Κι ένα spoiler

«Θα βρεθεί στη ζωή του Μανώλη ένας άνθρωπος που θα δείξει αγάπη και ενδιαφέρον. Θα δείξουμε μια διαφορετική ποιότητα του έρωτα, όπου δύο ξεχωριστοί άνθρωποι, έρχονται κοντά. Η κοπέλα που θα ερωτευτεί είναι ένας πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος. Την υποδύεται η Ευθαλία Παπακώστα».