Γιατί έδιωξαν φαντάρους από cafe στον Βόλο-τι λένε οι ίδιοι και η απάντηση του επιχειρηματία (δες το σχετικό βίντεο)

20 Νοεμβρίου 2018 10:29

Ανήκουστο, συνέβη όμως. Όχι στο εξωτερικό, εδώ, στα ελληνικά χωρικά ύδατα. Έδιωξαν φαντάρους από cafe. O λόγος; Βρε παιδί μου, δεν ήταν… ανώτερης ποιότητας πελάτες. Το διαβάσατε και σας έπιασε κάτι; Κι όμως, είναι αλήθεια. Το περιστατικό έλαβε χώρα στον Βόλο. 

Όπως λένε οι ίδιοι σε βίντεο που έχουν ανεβάσει στο twitter, από την καφετέρια που επέλεξαν να πιουν τον καφέ τους, τους έδιωξαν ,γιατί όπως τους είπαν “είναι κακής ποιότητας πελάτες”!!! Το περιστατικό αυτό δεν είναι όμως πρωτοφανές. Και στο παρελθόν έχουν καταγγελθεί παρόμοιες ρατσιστικές συμπεριφορές σε Πάτρα, Αλεξανδρούπολη, Ορεστιάδα και αλλού.  
Είναι χαρακτηριστικό το περιστατικό στην Ορεστιάδα όπου καφετέρια είχε όλα τα τραπέζια ρεζερβέ κατά τη διάρκεια των ωρών εξόδου των φαντάρων.

Όσο για τον ιδιοκτήτη του καφέ, απάντησε πως δεν έδιωξε κανέναν πελάτη, αλλά «προέβη σε μια σύσταση σχετικά με την εύρυθμη λειτουργία του δεδομένου ότι υπήρχαν κρατήσεις για συγκεκριμένη εκδήλωση».

Το καφέ-μπαρ καλεί μάλιστα τους θιγόμενους να επιστρέψουν στο κατάστημα ώστε να συζητήσουν το περιστατικό με διάλογο.

Ολόκληρη η ανάρτηση – απάντηση του καφέ-μπαρ:

«Σχετικά με τις αναρτήσεις όσον αφορά το θέμα που δημιουργήθηκε σχετικά με αποπομπή των φαντάρων από το μαγαζί,η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ έχει να ξεκαθαρίσει τα εξής:

1ον) ουδέποτε έδιωξε πελάτες από το κατάστημα, απεναντίας προέβη σε μια σύσταση σχετικά με την εύρυθμη λειτουργία του δεδομένου ότι υπήρχαν κρατήσεις για συγκεκριμένη εκδήλωση.

2ον) στα 12 χρόνια λειτουργίας της επιχείρησης θεωρούμε πως προσφέραμε απλόχερα τις υπηρεσίες μας απέναντι στους πελάτες μας,δεδομένου ότι τους θεωρούμε όλους ισάξιους και ισότιμους.

3ον) αντιλαμβανόμαστε την οποιαδήποτε παρανόηση έχει δημιουργηθεί επι του θέματος,γι αυτό και ως δείγμα καλής θέλησης και πρόθεσης καλούμε τους θιγέντες να έρθουν από το μαγαζί έτσι ώστε να βρεθεί η λύση στο συγκεκριμένο θέμα μέσω ΔΙΑΛΟΓΟΥ

Υ.Γ επουδενί δεν ενστερνιζόμαστε χαρακτηρισμούς τύπου «ρατσιστές, σκουπίδια κτλ» δεδομένου ότι έχουμε επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια το ποιον του χαρακτήρα μας είτε μέσω των διαπροσωπικών μας σχέσεων όσο και μέσω των επαγγελματικών».

Το περιστατικό έγινε την Κυριακή: μία παρέα δύο νεαρών ανδρών επισκέφθηκε την περιοχή του Αγίου Νικολάου στον Βόλο, προκειμένου να απολαύσουν τον καφέ τους. Μπήκαν σε μία από τις πλέον κεντρικές καφετέριες της Κουμουνδούρου, αλλά έφυγαν… όχι επειδή δεν έβρισκαν τραπέζι, αλλά επειδή έφαγαν… πόρτα! Η αιτιολογία των υπευθύνων της καφετέριας ήταν αστεία. «Είστε κακής ποιότητας πελάτες, επειδή είστε φαντάροι» τους είπε ο υπεύθυνος, ο οποίος και αρνήθηκε να τους εξυπηρετήσει! Οι δύο νεαροί από την Αθήνα υπηρετούν στο στρατόπεδο Γεωργούλα, η μετακίνηση του οποίου είχε αναστατώσει την τοπική κοινωνία προσφάτως.

 

Bίντεο εδώ:

https://www.star.gr/video/eidiseis/ellada/442307