Στράτος Διονυσίου: Η ζωή του στην μικρή οθόνη

Συντάκτης: Newsroom

3 Σεπτεμβρίου 2022 21:59

Στράτος Διονυσίου: Η ζωή του γίνεται σειρά - Όλες οι λεπτομέρειες

Φέτος είναι η χρονιά που η τηλεόραση θα έχει την τιμητική της. Παραγωγές που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού κάνοντας εντονότερη την μάχη της τηλεθέασης.

Η εταιρία παραγωγής Τanweer Production όυ έχει κάνει πολλές και σπουδαίες παραγωγές όπως «Σμύρνη μου αγαπημένη» και «Τα καλυτερα μας χρόνια», ετοιμάζεται να μεταφέρει στη μικρή οθόνη με μια μίνι σειρά 12 επεισοδίων τη ζωή του Στράτου Διονυσίου.

Μάλιστα, αυμφωνα με πληροφορίες της Espresso, θα αρχίσει σύντομα το κάστινγκ για τη νέα τηλεοπτική υπερπαραγωγή, ενώ όλα θα γίνουν σύμφωνα με την επιθυμία της οικογένειας και με βάση αληθινά γεγονότα που θα φέρουν στην επιφάνεια την προσωπική ζωή του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή.

Πάντως η εταιρία κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό τα ονόματα των ηθοποιών που θα περάσουν από οντισιόν για τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο τίτλος της σειράς ενδεχομένως να είναι «Εγώ, ο ξένος», όπως και το ομότιτλο άλμπουμ του, που τραγουδήθηκε από εκατομμύρια Ελληνες, και ο στόχος είναι (παρότι ακόμη δεν έχει γίνει το deal με κάποιο κανάλι) τα γυρίσματα να αρχίσουν στα μέσα Νοεμβρίου! Και δεν είναι μόνο αυτό. Oι άνθρωποι της Tanweer Production έχουν στα σχέδιά τους και μια ταινία με τη ζωή και το έργο του μεγάλου τραγουδιστή της ξενιτιάς Στέλιου Καζαντζίδη!