Ο γάμος του «εκστασιασμένου» Στράτου Τζώρτζογλου στα Χανιά σε βίντεο & πώς τον σχολιάζει ο γιος του (φωτογραφία)

Όχι τίποτε άλλο, επειδή του έχουμε αδυναμία κι επειδή δήλωσε on camera ότι ήταν «σε έκσταση» την ώρα που παντρευόταν την «ομορφιά» του, όπως χαρακτηριστικά αποκάλεσε τη γυναίκα του, πια και με το νόμο, Σοφία Μαριόλα, ήρθε η ώρα να σας δείξουμε σε βίντεο τον γάμο του Στράτου Τζώρτζογλου.

Ένας ηθοποιός γλυκύτατος, προσηνής, πολύ large – να πούμε εδώ – που πήρε με παπά και κουμπάρα, όπως έχουμε γράψει, τη Βάνα Μπάρμπα, την οποία γνωρίζει τριάντα χρόνια, την καλή του. Ολόκληρη η πόλη των Χανίων τούς χάρηκε κι εμείς μαζί τους!

Το σχόλιο του γιου του Στράτου για τον γάμο του μπαμπά του

Παρών στον γάμο του Στράτου Τζώρτζογλου δήλωσε και ο γιος του απ’ τον γάμο του με τη Μαρία Γεωργιάδου, Αλκιβιάδης, ο οποίος αναφέρθηκε στον πατέρα του με τρυφερά λόγια και εξέφρασε την άποψή του για τη Σοφία Μαριόλα ως εξής: «Αισθάνομαι πολύ χαρά, πολλή αγάπη, ενθουσιασμό… Άξιζε να βρει μια γυναίκα που του ταιριάζει και πάνε πολύ καλά μαζί… Εύχομαι να είναι πάρα πολλά χρόνια αγαπημένοι…», είπε χαρακτηριστικά. Όσο για το πώς αισθάνεται ο ίδιος για τη νέα σύζυγο του πατέρα του, δήλωσε: «Ευτυχώς διάλεξε μια κοπέλα που την πάω πάρα πολύ…».

Ο Στράτος Τζώρτζογλου στην εκκλησία μαζί με το γιο του, Αλκιβιάδη