Είναι in να δείχνεις το string σου – Βella Hadid, J.Lo. και όχι μόνο στο προτείνουν (φωτογραφίες)

20 Ιουνίου 2019 22:20

Ήταν περίπου πριν από μια δεκαετία που -ξανά- η «μαμά μόδα» ήθελε τα θηλυκά (της) πιο kinky. Να φαίνεται μια ιδέα -ή και μεγαλύτερη- το string, ενώ φορούσαν τα παντελόνια τους. Συνήθως skinny και, αυτονόητο, χαμηλοκάβαλα. Τότε, βλέπετε, ήταν in, όχι όμως πια και δη εδώ και μια τετραετία.

Τώρα, λοιπόν, φαίνεται πως η συγκεκριμένη τάση επανέρχεται και διά «χειρός» της δαιμόνιας Donatella Versace. Πλην όμως, όχι μόνο.

H Bella Hadid, που μόνο «θέμα» δεν έχει με το συγκεκριμένο trend, περπάτησε στο runway του οίκου Versace στo πλαίσιo της ανδρικής εβδομάδας μόδας του Μιλάνου, φορώντας  ένα μαύρο σακάκι διακοσμημένο με κρύσταλλα σε συνδυασμό με ένα αντίστοιχο μπικίνι τοπ, ένα τρελά χαμηλόταλο παντελόνι και ένα εκτεθειμένο στρινγκ.

TIP

Kαι η J.Lo. -επίσης φανατική της Versace, ως γνωστόν- το επέλεξε για τα γυρίσματα ενός βίντεο στην πλαζ του Μαϊάμι, ποζάροντας με παντελόνι με ενσωματωμένο string, ενώ και η Kardashian εμφανίστηκε με vintage g-string by Gucci kai Τοm Ford. που λάνσαρε ο διάσημος ντιζάινερ μέσω catwalk στη δεκαετία του ’90.

Αποτέλεσμα εικόνας για kim kardashian g string gucci tom ford

EXTRA TIP

Μάλιστα και η Halley Baldwin Χάιλι Μπόλντουιν εμφανίστηκε στο Met Gala με ένα ροζ Alexander Wang φόρεμα και ένα ταιριαστό G-string…

Αυτά και όσες θέλετε… ακολουθήστε.

Μόδα είναι και γυρίζει, εξάλλου.