«Survivor All Star»: Η αποχώρηση, μία σκληρή κόντρα και μία «συγγνώμη»…

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

17 Μαρτίου 2023 09:40

Μόλις τέσσερις εβδομάδες διήρκησε το ταξίδι της Τζο στο «Survivor All Star».

Η παίκτρια από την Κρήτη, Τζο Μαριδάκη, όπως πέρυσι έτσι και φέτος, δεν ήταν από το ξεκίνημα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, «Survivor All Star».

Το γεγονός αυτό ενδεχομένως να της στοίχισε καθώς δεν κατάφερε στο σύντομο πέρασμά της να δείξει καλό αγωνιστικό πρόσωπο που θα της εξασφάλιζε μερικές ημέρες παραμονής στο παιχνίδι.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι η ίδια έχει κάθε λόγο να φεύγει με το κεφάλι ψηλά, ενώ η συμβουλή που έδωσε στους παίκτες που παραμένουν, θα ήταν ευτύχημα αν έβρισκε μερικά ευήκοα ώτα.

Μετά το τελευταίο Συμβούλιο ασυλίας, όπου υποψήφια βγήκε η Μελίνα, η Κύπρια παίκτρια φάνηκε να έχει αναπτύξει έντονη κόντρα με τον Τάκη Καραγκούνια. Τον κατηγόρησε μάλιστα για μαγείρεμα σε ό,τι έχει να κάνει με την υποψηφιότητά της.

Οι δυο τους είχαν μια πολύ έντονη λογομαχία πριν το αγώνισμα επάθλου.

Ωστόσο, ράμματα για τη γούνα της Μελίνας φαίνεται πως είχαν και άλλοι παίκτες εκτός από τον μισθοφόρο. Και ξαφνικά οι ψήφοι που δέχθηκε η παίκτρια αρχίζουν να δικαιολογούνται.

Μετά το αγώνισμα και τη νίκη των Μαχητών, η ομάδα μαζεύτηκε για να τα… χώσει στη Μελίνα. Ένας ένας οι παίκτες, της έλεγαν πού έχει κάνει λάθος και τους έχει δημιουργήσει πρόβλημα.

Ο Τάκης κατηγόρησε τη Μελίνα πως λέει ψέματα και βγάζει αρνητικότητα στην ομάδα. «Δεν έχω ενοχλήσει κανέναν. Άλλο να τους βγάζω αρνητικότητα. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει.

Όταν κερδίζεις και νιώθει ο άλλος ότι απειλείται ή δεν ξέρω τι, δεν θα βγει να πει ό,τι θέλει; Εμένα με ρώτησες τη δική μου πλευρά; Πώς νιώθω από όταν ξεκίνησε το παιχνίδι; Μη μιλάς τώρα; Γιατί είσαι στη ζούγκλα; Γιατί είσαι μόνη σου; Γιατί δεν είσαι σε ομάδα; Γιατί τρως καρύδες από κάτω;

Ό,τι θέλει δεν κάνει ο καθένας; Εγώ γιατί δεν μπορώ να το κάνω; Δεν κατάλαβα», είπε η Μελίνα.

«Όλο αυτό τον καιρό, τους τρεις μήνες, έχουν γίνει γεγονότα που αφορούν τη Μελίνα και μένα και την ομάδα, που ο κόσμος δεν τα ξέρει.

Η Μελίνα απορεί γιατί ψηφίστηκε αφού τα πάει καλά αγωνιστικά. Και προσπαθώ να της δείξω να καταλάβει γιατί ψηφίστηκε. Δεν καταλαβαίνεις γιατί;», είπε με τη σειρά του ο Τάκης στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

Παρά τις αρχικές αντιδράσεις της, η παίκτρια φάνηκε να καταλαβαίνει πως έχει σφάλλει και ζήτησε συγγνώμη.

Λίγο αργότερα ο Γκότσης ανέφερε στην κάμερα πως αυτή τη συμπεριφορά της Μελίνας την είχε εντοπίσει από το ’18, για αυτό απείχε συνειδητά.

Στο Συμβούλιο ωστόσο, μετά από ερώτηση του παρουσιαστή Γιώργου Λιανού για το ζήτημα, ο Ηλίας υπερασπίστηκε τη συμπαίκτριά του λέγοντας ότι είναι πολύ σπουδαίο το γεγονός ότι η Μελίνα αναγνώρισε τα λάθη της και μετάνιωσε.

Από εκεί και πέρα, ο Νικόλας Αγόρου είχε μία κουβέντα με τον Γκοτση και τον Ηλία Μπόγδανο σχετικά με τις οικογένειές τους και το πόσο τους λείπουν.

Μιλώντας για τους δικούς του, ανέφερε πως έχοντας χάσει τον πατέρα του, κάποια πράγματα του φαίνονται ακόμα πιο δύσκολα μέσα στο παιχνίδι.

Στη συνέχεια, ο παίκτης μίλησε στην κάμερα του «Survivor All Star» και δήλωσε με δάκρυα στα μάτια: «Ο πατέρας μου ήταν ένας άνθρωπος που δεν ήταν απλά ψυχούλα, ήταν ψυχάρα.

Κλαίω, όχι από στενοχώρια, αλλά γιατί χαίρομαι που είχα έναν τέτοιο πατέρα. Δεν θέλω να στενοχωριούνται οι δικοί μου που με βλέπουν να λυγίζω και νομίζουν ότι στενοχωριέμαι, δεν λυγίζω. Γιατί ο πατέρας μου με βλέπει από εκεί ψηλά που είναι, με τη χάρη του Χριστού και της Παναγίας».