Survivor All Star: Η κίνηση του Γκότση που εξόργισε τον Κόρο

Συντάκτης: Newsroom

13 Φεβρουαρίου 2023 15:15

Survivor All Star: Η κίνηση του Γκότση που εξόργισε τον Κόρο

Η 6η εβδομάδα του ο Survivor All Star ξεκίνησε με ακόμα μια ήττα των Μαχητών που συνεχίζουν να τα βρίσκουν σκούρα απέναντι στους Διάσημους και τον Κρις Σταμούλη στον τάκο για 3η φορά.

Οι εντάσεις από τις καλύβες πέρασαν και στον στίβο μάχης, που οι δυο ομάδες κλήθηκαν από τον να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Σε μία από τις αναμετρήσεις ο Γιώργος Κόρομι βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Ηλία Γκότση, όταν μια κίνηση του δεύτερου στάθηκε αφορμή να προκαλέσει την οργή του παίκτη των Κόκκινων.

Κατά τη διάρκεια των βολών στον τελικών στόχων, ο Ηλίας Γκότσης έπιασε ένα κόκκινο δισκάκι και το πέταξε παράτυπα με… τρόπο πίσω από την πλάτη του.

Παίρνοντας τη νίκη ο Γιώργος Κόρομι, λοιπόν, τόνισε εμφανώς εξοργισμένος στον αντίπαλο του, «μην μου πετάς πίσω το δικό μου δισκάκι άμα σου είναι εύκολο! Πήρες το δικό μου και το πέταξες πίσω».

«Εδώ ήταν, bro» του απάντησε ο αντίπαλός του.

«Το πέταξες πίσω» φώναξε ο Κόρομι.

«Κόρο, δεν το έκανα επίτηδες. Ήταν γυρισμένο ανάποδα» φώναξε, στη συνέχεια, ο Ηλίας Γκότσης από τον πάγκο της μπλε ομάδας στον πάγκο της κόκκινης ομάδας του Survivor All Star.

«Survivor All Star»: Υποψήφιος πάλι ο Κρις – Για κλάματα οι Μαχητές!

Τρίτη υποψηφιότητα για τον Κρις Σταμούλη σε μόλις τέσσερις εβδομάδες, στο «Survivor All Star».

Ο Κρις Σταμούλης είναι πραγματικά κακός στον αγωνιστικό χώρο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ «Survivor All Star» και δεν αφήνει περιθώρια στους συμπαίκτες του να πράξουν διαφορετικά.

Πέραν τούτου, οι Μαχητές έχουν αρχίσει να διαπιστώνουν ότι ο Κρις δεν είναι και πολύ εργατικός στην παραλία.

Όταν οι περισσότεροι ασχολούνται με κάποια χρήσιμη δραστηριότητα, εκείνος προτιμά να παρμένει ξαπλωμένος και να διατηρεί τις δυνάμεις του. Η στάση αυτή προκάλεσε την αντίδραση τόσο από τη Στέλλα όσο και από τον Βασάλο.

Ο ίδιος πάντως ψήφισε τη Μελίνα, καθώς όπως είπε, σε αντίθεση με εκείνη που λόγω τραυματισμών δεν αναμένεται να βοηθήσει άμεσα, ο ίδιος μπαίνει στον στίβο και προσπαθεί. Η απάντηση της Μελίνας ήταν ότι εκείνη τουλάχιστον δεν κοιμάται όλη μέρα!

Από εκεί και πέρα, οι Μαχητές όχι απλά δεν μπόρεσαν να επικρατήσουν στον πρώτο αγώνα ασυλίας μετά την αποχώρηση του Σώζοντα αλλά παραλίγο μάλιστα να ηττηθούν με το ντροπιαστικό 10-0.

Όταν το σκορ ήταν στο 9 – 0, ο Γ. Ασημακόπουλος κατάφερε να φέρει τον πρώτο πόντο σε αυτόν τον εφιάλτη για τους Μπλε. Ο παίκτης αντί κρατήσει χαμηλό προφίλ και να αφήσει τον αγώνα να λήξει όσο πιο αθόρυβα γίνεται, ανέβηκε πάνω στο τραπέζι του στόχου και άρχισε να χορεύει.

Όπως του είπε αργότερα στο Συμβούλιο η Εύη, αυτή η κίνηση θα μπορούσε να λείπει.

Ο Κόρο, από την άλλη τα έβαλε με τον Ηλία Γκότση, επειδή κατά τη διάρκεια της αναμέτρησής του, ο δεύτερος από λάθος απομάκρυνε δίσκο του παίκτη των Διασήμων, κάνοντάς του δυσκολότερο το έργο.

Σαν να μην είχε ήδη αρκετά προβλήματα η ομάδα των Μαχητών, η νέα ήττα ήρθε να επιτείνει τα ήδη υπάρχοντα προβλήματα και να βλάψει σοβαρά το φρόνημα των παικτών της. Μέσα σε όλα αχνοφαίνεται και ο Μαρτίκας, ως ο μαέστρος όλης αυτής της παραφωνίας…