«Survivor All Star»: Σε… πόλεμο Μαρτίκας και Ελευθερίου – «Ήσουν κλέφτρα και εδώ ήρθες ψεύτρα»!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

7 Μαρτίου 2023 10:15

Με επεισοδιακό τρόπο έκλεισε το επεισόδιο της Δευτέρας στο «Survivor All Star».

Στο ριάλιτι επιβίωσης «Survivor All Star» στον ΣΚΑΪ, ο Σπύρος Μαρτίκας και Ελευθερία Ελευθερίου ήρθαν σε πλήρη σύγκρουση. Η αιφνίδια αποχώρηση του Στάθη Σχίζα βάθυνε το ρήγμα στο εσωτερικό της κόκκινης ομάδας και έφερε νέες καταιγιστικές εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο.

Με το κλίμα περίεργο, οι δύο ομάδες πήγαν σε έναν πολύ απαιτητικό στίβο μάχης. Οι Μπλε κατάφεραν να φέρουν προς όφελός τους την κακή ψυχολογία της αντίπαλης ομάδας και πήραν άνετη νίκη με 10-4.

Στο αγώνισμα ξεχώρισε η αφιέρωση του Νίκου Μπάρτζη στον Σχίζα, όταν έφερε τον τέταρτο πόντο στην ομάδα του.

Με την κατάσταση να είναι ήδη ηλεκτρισμένη, το συμβούλιο προβλεπόταν εκρηκτικό. Έτσι και έγινε.

Το θέμα «Στάθης Σχίζας» δεν είχε κλείσει ακόμα και με το που πήρε τον λόγο, ο Μαρτίκας άρχισε να αφήνει αιχμές για την Ελευθερίου.

Παραδεχόμενος ότι ήταν «λάθος» η επιλογή του να στηρίξει τη συμπαίκτριά του και να ψηφίσει την Ελένη Χαμπέρη, κατηγόρησε την Ελευθερία ότι «εκδικήθηκε τον Νίκο Μπάρτζη με την προσωπική ζωή του Στάθη» και ότι ώθησε στην έξοδο τον τελευταίο με τα λεγόμενά της.

Εκείνη, από την πλευρά της, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες. Εντούτοις, ο Σπύρος δεν είχε πει ακόμα την τελευταία του λέξη.

«Μέσα σε μια μέρα δέχομαι επίθεση από τον Σπύρο κι αλλάζει προσωπικότητα. Να του δείξω του Στάθη ποιος είναι ο φίλος του. Για τον Στάθη και με τον Σπύρο είμαστε ξένοι», είπε η Ελευθερία και πυροδότησε την αντίδραση του Σπύρου: «Μα δεν σταματάς να λες ψέματα. Δεν μπορώ να σου επιτρέψω. Δεν το καταλαβαίνεις;

Στο δικό σου ‘Survivor’ ήσουν κλέφτρα κι εδώ πέρα ήρθες ψεύτρα. Είσαι η πλέον αναξιόπιστη. Έφυγε ένας παίκτης φαβορί εξαιτίας σου».

Προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, η Ελευθερίου ζήτησε να αποχωρήσει από το συμβούλιο: «Πάρτε τον από ‘δω, δεν είναι με τα καλά του ο άνθρωπος».

Η επίθεση του Μαρτίκα στην Ελευθερία συγκέντρωσε τα «πυρά» των Μπλε, με τον φαρμακοποιό να τα βάζει και με τον Ασημακόπουλο που θέλησε να στηρίξει την Ελευθερία. «Άλλες πληροφορίες είπε στον Στάθη όταν μπήκε, τα άλλαξε μετά», είπε ο φαρμακοποιός για την τραγουδίστρια.

Νωρίτερα, η Ελευθερία είχε πει: «Δεν ήταν ευχάριστο που έφυγε ο Στάθης. Γνώριζα ότι ήταν πεσμένος ψυχολογικά. Ερχόμενος στο παιχνίδι είχαμε μιλήσει για αυτό. Επειδή είχα μιλήσει με τους φίλους του έξω, του έδωσα ένα boost κι ήταν πολύ καλύτερα για λίγες ημέρες.

Δεν θα ήθελα κάτι τέτοιο για τον Στάθη, ήταν ένας πολύ καλός παίκτης, που τον χρειαζόταν η ομάδα κι επειδή έχω ακούσει ότι κάποιοι χάρηκαν με την αποχώρησή του, θεωρώ ότι πρέπει να είσαι πολύ ‘μικρός’ για να χαρείς με έναν παίκτη που έκανε οικειοθελή αποχώρηση.

Εγώ δεν έχω να ανταγωνιστώ κάτι με τον Στάθη έτσι κι αλλιώς, είναι ένας παίκτης τελικού, είναι μια γυναίκα με έναν άντρα. Είναι στενάχωρο. Κι όταν είπε να αποχωρήσει, του φώναξα και του είπα να μην το κάνει.

Δεν έχω μεταφέρει τίποτα κακοπροαίρετο, τίποτα κακόβουλο. Ο Στάθης δεν ήταν καλά ψυχολογικά πριν έρθει στο παιχνίδι και το έχουν πει κι άλλοι παίκτες ότι πέρασε μια εβδομάδα πολύ πεσμένος.

Είχε εκφράσει ξανά την επιθυμία του να φύγει. Δεν θεωρώ ότι αυτό που είπα τον έκανε να πάρει αυτή την απόφαση, ήταν κάτι που του τριγυρνούσε στο μυαλό του πολύ καιρό και απλά πήρε την απόφαση τώρα. Σίγουρα δεν είμαι η αφορμή».

Από εκεί και πέρα, σε μια ψηφοφορία που λίγο έλειψε να αναδείξει τρεις υποψήφιους της κόκκινης ομάδας προς αποχώρηση, η πλειονότητα ψήφισε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Με την τελευταία ψήφο να απομένει και τους Μαρίκα και Μπάρτζη να έχουν από μια ψήφο ο καθένας, οι Κόκκινοι ήταν αντιμέτωποι με ένα εφιαλτικό σενάριο.

Εν τέλει, η τελευταία ψήφος έγραφε το όνομα του Σπύρου, με συνέπεια να είναι ο τρίτος, συνολικά, υποψήφιος προς αποχώρηση από την ομάδα των Διασήμων.