Survivor All Star: Τι θα γίνει με τα χρήματα της Δαλάκα και της Ασημίνας;

Συντάκτης: Newsroom

1 Φεβρουαρίου 2023 15:21

Survivor All Star: Τι θα γίνει με τα χρήματα της Δαλάκα και της Ασημίνας;

Η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου αποτελούν παρελθόν από το Survivor All Star και μία από τις εύλογες απορίες είναι τι θα γίνει με τα χρήματά τους.

Το κινητό και ο Νίκος Μπάρτζης «έκαψαν» την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου καθώς αποβλήθηκαν από το Survivor All Star. Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε εύλογες απορίες, όπως για παράδειγμα, τι θα γίνει με τα χρήματά τους και αν θα κληθούν να πληρώσουν κάποια ρήτρα.

Ακούστηκε μάλιστα, ότι θα πληρώσουν η καθεμία 100.000 ευρώ ρήτρα, κάτι που όπως τονίστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον ALPHA δεν ισχύει. Οι δύο παίκτριες όχι μόνο δεν θα πληρώσουν, αλλά θα πληρωθούν κανονικά τα συμφωνηθέντα παρά το γεγονός ότι η παραγωγή τις απέβαλλε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, θα πάρουν από 20.000 ευρώ η καθεμία, αφού έμειναν τέσσερις εβδομάδες στο παιχνίδι.

Φέτος,  ο Ατζούν Ιλιτζαλί μάζεψε τους παίκτες πριν αναχωρήσουν για τον Άγιο Δομίνικο και τους είπε ότι το μόνο πράγμα που δεν θα δεχθεί και είναι αμείλικτος είναι αν πιάσει κάποιον με κινητό.

«Survivor All Star»: Αποβλήθηκαν Δαλάκα και Χατζηανδρέου!

Σεισμός στο «Survivor All Star» καθώς η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα αποβλήθηκαν από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ!

Ο Νίκος Μπάρτζης αντιλήφθηκε πως κάτι ύποπτο συμβαίνει στην παραλία, όταν παρατήρησε ότι η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα ξεμοναχιάζονται συχνά πυκνά, έχοντας μαζί τα σακίδιά τους. Για να λύσει το μυστήριο τις ακολούθησε και αυτό που ανακάλυψε δεν του άρεσε καθόλου.

Ο παίκτης του «Survivor All Star» προτίμησε να μην αποκαλύψει όσα είδε σε κανέναν και κρατήθηκε μέχρι το Συμβούλιο. Εκεί, τη στιγμή που οι Μπλε θα ξεκινούσαν να ψηφίζουν, πήρε τον λόγο και αποκάλυψε ότι είδε την Ασημίνα να μιλά στο κινητό.

Είπε επίσης πως η Ασημίνα με την Κατερίνα έκαναν συνδιαλλαγές με ντόπιο και χρησιμοποιούσαν κινητό και τσιγάρα.

Λόγω της έντασης το Συμβούλιο διεκόπη. Η παραγωγή έκανε την απαιτούμενη έρευνα καθώς ο ισχυρισμός αυτός θα μπορούσε να είναι αναληθής ή να περιέχει μέρος συνολικότερης αλήθειας.

Στο μεταξύ, οι περισσότεροι παίκτες εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους για την ανήθικη πράξη και ανέφεραν πως θα ήταν δύσκολο να συνεχίσουν να παίζουν στο παιχνίδι με κάποιον που έχει παραβεί τους κανόνες.

Η Δαλάκα στο μεταξύ, στην καλύβα με τους υπόλοιπους παίκτες, σχολίαζε όσα συνέβησαν σαν να πρόκειται για κάτι μακρινό από εκείνη…

Αφού από την έρευνα προέκυψε ότι ο Μπάρτζης λέει την αλήθεια, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός κάλεσε τους παίκτες και τους ανακοίνωσε την απόφαση της παραγωγής να απομακρυνθούν οι δύο παίκτριες που παραβίασαν τους κανόνες.

«Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να το αφήσουμε έτσι. Ήρθαμε σε επαφή με αρκετά άτομα και είμαι σε θέση να σας πω ότι ο ισχυρισμός του Νίκου Μπάρτζη επιβεβαιώθηκε… Βρήκαμε τον συγκεκριμένο άνθρωπο που έδωσε το κινητό του στην Ασημίνα και την Κατερίνα.

Αφού αυτός ο ισχυρισμός επιβεβαιώθηκε πήραμε την απόφαση που βλέπετε και η Ασημίνα με την Κατερίνα είναι πλέον εκτός ‘Survivor’. Είναι μια δυσάρεστη εξέλιξη αλλά οι κανόνες είναι εδώ για να τηρούνται και ήμασταν ξεκάθαροι από την αρχή της χρονιάς» ανέφερε ο Λιανός.

Από εκεί και πέρα, οι Μαχητές επέστρεψαν δυναμικά στον τελευταίο αγώνα ασυλίας και έκαναν το ματς σχεδόν ντέρμπι σε σχέση με τα χάλια από τις προηγούμενες μέρες.

Ωστόσο, αυτό δεν ήταν αρκετό και το αποτέλεσμα ήταν να ηττηθούν ξανά.

Μετά τον αγώνα, Μαχητές και Διάσημοι αναγνώρισαν ότι ήταν μια πραγματική αναμέτρηση σε αντίθεση με τον περίπατο των δύο προηγούμενων ημερών.

Στο Συμβούλιο οι Μπλε αυτή την φορά αν και διαιρεμένοι, είχαν καλύτερη στοχοπροσήλωση. Οι μισοί ψήφισαν τη Μαριαλένα και οι άλλοι μισοί τη Ρία. Οι πρώτοι ψήφισαν αγωνιστικά, οι δεύτεροι με συμπάθεια και ενδεχομένως λίγη στρατηγική. Τελικώς υποψήφια βγήκε η δεύτερη με επτά ψήφους έναντι έξι της συμπαίκτριάς της.