Συγκινεί η ανάρτηση της Μαρίας Μενούνου για την μάχη της μητέρας της με τον κορονοϊό: «Είναι αδύναμη..»

27 Δεκεμβρίου 2020 14:30

Δύσκολες ώρες περνά τις τελευταίες εβδομάδες η Μαρία Μενούνος που είδε και τους δυο γονείς της να μεταφέρονται στο νοσοκομείο με κορονοϊό. Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια που έχει μιλήσει και στο παρελθόν ανοιχτά για τα προβλήματα υγείας της μητέρας της και τη μάχη που δίνει τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο, έστειλε το δικό της μήνυμα και για την περιπέτεια με τον κορονοϊό. Κρατώντας στην αγκαλιά της, τους δυο πιστούς τετράποδους φίλους της μίλησε για τα φετινά δύσκολα Χριστούγεννα, επισημαίνοντας με συγκίνηση πως αυτές τις γιορτές πολύς κόσμος υποφέρει.

«Πολλά σκαμπανεβάσματα με την υγεία το τελευταίο διάστημα. Χθες ήταν δύσκολα. Η μητέρα μου είναι αδύναμη. Όλο αυτό μοιάζει με τρενάκι roller coaster. Για τον καθένα εκεί έξω που υποφέρει ή βλέπει και φροντίζει αγαπημένους ανθρώπους που είναι άρρωστοι ή ακόμη κι αν εσείς οι ίδιοι είστε άρρωστοι, στέλνω μια ευχή για όλους. Είναι δύσκολο. Όλοι βλέπουμε τις γιορτές ως μια ιδιαίτερη στιγμή, αλλά κάποιες φορές ξεχνάμε ότι υπάρχει κόσμος που υποφέρει πολύ αυτές τις μέρες.Οι ηλικιωμένοι, τα άρρωστα παιδιά στα νοσοκομεία, αυτοί που έχουν κορονοϊό και είναι μόνοι ή έχουν χάσει ένα αγαπημένο πρόσωπο. Οι νοσοκόμες και οι γιατροί που προσπαθούν να κρατήσουν τους ανθρώπους ζωντανούς…

Είναι δύσκολο. Αν διαβάζετε αυτό το μήνυμα στείλτε μια μεγάλη αγκαλιά και μια ευχή σε όλους. Σε βλέπω, σε νιώθω , σε αγαπώ. Θυμηθείτε ότι ο Θεός έχει ένα σπουδαιότερο σχέδιο από αυτό που έχουμε φανταστεί. Ζητήστε να γίνει ένα θαύμα. Εγώ το έκανα και ελπίζω να συμβεί και σε εσάς. Χαρούμενα Χριστούγεννα», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Μενούνος.