Συγκινεί ο Διονύσης Σχοινάς για τον θάνατο του αδερφού του

12 Νοεμβρίου 2020 16:30

Ο τραγουδιστής μίλησε για πολλές και ενδιαφέρουσες πτυχές της ζωής του. Αναφέρθηκε στον γάμο του με την Καίτη Γαρμπή και τον λόγο που απείχε από τα πράγματα για ένα μεγάλο διάστημα.

Αρχικά, όμως, δεν μπόρεσε να μην αναφερθεί στα δεινά που έφερε η πανδημία στη χώρα και συγκεκριμένα στη διασκέδαση. Για εκείνον είναι παράλογο να κλείνουν όλα τα νυχτερινά κέντρα την ίδια στιγμή που υπάρχουν εικόνες συνωστισμού στα μέσα μαζικής μεταφοράς καθώς κάποια φόρμουλα θα μπορούσε να εξασφαλίσει μία ομαλή λειτουργία με ασφάλεια. Για κάποια χρόνια απείχε από τις σκηνές. Απαντώντας στο γιατί δήλωσε:

«Το επαγγελματικό κενό μου δημιουργήθηκε όταν είχαν ξεκινήσει τα Fame Story και όλοι οι τραγουδιστές μπήκαμε σε μία σακούλα».«Το επαγγελματικό κενό μου δημιουργήθηκε όταν είχαν ξεκινήσει τα Fame Story και όλοι οι τραγουδιστές μπήκαμε σε μία σακούλα».Για εκείνον ο γιος του είναι η μεγαλύτερη αδυναμία του.

Έχοντας χάσει τον αδερφό του πολύ νωρίς ο τραγουδιστής εξομολογήθηκε ότι μεγάλωσε τον Δημήτρη σαν αδερφό και όχι σαν γιο του.

«Τον γιο μου τον αντιμετώπιζα πάντα σαν αδερφό μου. Έχασα τον αδερφό μου πολύ νωρίς και πήρε γρήγορα τη θέση του ο μικρός. Δεν μπορώ να πω ότι μου βγήκε σε κακό. Δεν ζήτησα ποτέ τον σεβασμό του με σέβεται επειδή είμαι ο κολλητός του».