Συγκινεί πρώην συνεργάτιδα της Ναταλίας Γερμανού για το γυναικολογικό χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε – Δες την ανάρτησή της

Δημοσιεύθηκε: 23 Νοεμβρίου 2020 21:30
Συγκινεί πρώην συνεργάτιδα της Ναταλίας Γερμανού για το γυναικολογικό χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε - Δες την ανάρτησή της

Η Φωτεινή Πετρογιάννη προχώρησε πριν από λίγη ώρα σε μια εξομολόγηση στα social media. Η δημοσιογράφος μίλησε για την ενδομητρίωση και το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε.

Συγκεκριμένα δημοσίευσε μια φωτογραφία της και στη λεζάντα έγραψε: «Κάποιες ιστορίες είναι κρυμμένες βαθιά μέσα μας. Γιατί είναι ιστορίες πόνου, πόνου τόσο δυνατού, όπως αυτός της ενδομητρίωσης.  Άκουσα πρώτη φορά τη λέξη “ενδομητρίωση” το 2012 όταν έκανα το πρώτο μου χειρουργείο!

Τότε δεν ήξερα πολλά, όμως έψαξα, έμαθα, συμβουλεύτηκα… Γιατί όταν γνωρίζεις, ο πόνος με ένα μαγικό τρόπο γίνεται λιγότερος!

Στη φωτογραφία που βλέπεις, αγγίζω το σημείο που χειρουργήθηκα! Έχει μια μικρή πληγή ακόμα, όμως δεν με νοιάζει! Αρκεί που έφυγε η πληγή από μέσα μου! Ο πόνος της ενδομητρίωσης, μπορεί κάποιες φορές να είναι σιωπηλός και κάποιες άλλες ηχηρός, όμως σίγουρα είναι πέρα για πέρα αληθινός.
Γιατί δεν είναι όλες οι ιστορίες όμορφες και κάθε μία είναι ξεχωριστή με τον δικό της τρόπο. Δεν θα είναι ποτέ κάτι απλό! Όσο γλυκιά, πικρή ή άχαρη κι αν είναι, κάθε ιστορία πρέπει να ακουστεί, όσο βαθιά κρυμμένη μέσα μας κι αν βρίσκεται!🔊Ας ακουστούν οι #IstoriesMesaMas!».

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.