Συγκλονιστικό περιστατικό στο «Καλημέρα Ελλάδα»: Αυτοκίνητο παρέσυρε και εγκατέλειψε γυναίκα στον «αέρα» της εκπομπής!

Συντάκτης: Newsroom

19 Σεπτεμβρίου 2022 13:15

Συγκλονιστικό περιστατικό στο «Καλημέρα Ελλάδα»: Αυτοκίνητο παρέσυρε και εγκατέλειψε γυναίκα στον «αέρα» της εκπομπής!

«Πάγωσε» η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου όταν, κατά τη διάρκεια της ζωντανής της σύνδεσης από τη Θεσσαλονίκη με την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ένα αυτοκίνητο παρέσυρε και εγκατέλειψε μια γυναίκα, λίγα μόλις μέτρα μακριά της.

Η δημοσιογράφος συνομιλούσε με τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου για ένα αιματηρό περιστατικό όταν ξαφνικά ο/η οδηγός του οχήματος παρέσυρε και τραυμάτισε τη γυναίκα που επιχειρούσε να διασχίσει τον δρόμο, και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου διέκοψε αμέσως την συζήτηση, ενώ η κάμερα κατέγραφε τις εικόνες με διερχόμενους να σταματούν για να παράσχουν βοήθεια στην τραυματισμένη γυναίκα, η οποία βρισκόταν πεσμένη στην άσφαλτο, σφαδάζοντας από πόνους.

Η δημοσιογράφος ζήτησε να διακοπεί η απευθείας μετάδοση για να μπορέσει να καλέσει το EKAB και μαζί με τον τεχνικό του ΑΝΤ1 έσπευσαν δίπλα στην τραυματισμένη γυναίκα για να προσφέρουν όποια βοήθεια μπορούσαν.

Λίγα λεπτά αργότερα, ενώ η γυναίκα παρέμενε στην άσφαλτο, εν αναμονή των διασωστών και του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, σε νέα σύνδεση, η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου ενημέρωσε πως η πεζή είχε τραυματιστεί και είχε πόνους κυρίως στο πόδι της.

Ακόμη είπε πως ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο, μαύρο ή σκούρο μπλέ ήταν εκείνο που χτύπησε την γυναίκα, με τον/την οδηγό του στην συνέχεια να εγκαταλείπει αβοήθητη την πεζή και να εξαφανίζεται.

Γιώργος Παπαδάκης: Οργισμένος με τηλεθεατή – «Θα σου κόψω τα χέρια!»

Γιώργος Παπαδάκης: Aποκάλυψε ποιος θα είναι ο διάδοχος του στο Καλημέρα Ελλάδα

Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα ήταν ο Γιώργος Παπαδάκης και για πρώτη φορά αποκάλυψε το όνομα που θα τον διαδεχθεί στην παρουσίαση του Καλημέρα Ελλάδα.

Ο Γιώργος Παπαδάκης από την περσινή τηλεοπτική σεζόν είχε ξεκαθαρίσει στον τηλεοπτικό αέρα πώς ετοιμάζει την διαδοχή του στην πρωινή ζώνη του καναλιού και ξεκαθάρισε πως συντομα θα αποχωρήσει και μπροστά από τις κάμερες.

Μιλώντας στον Γιώργο Λιάγκα Γιώργος Παπαδάκης ξεκαθάρισε πως ο άνθρωπος που θα αναλάβει την πρωινή ζώνη του ANT1 και την εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα είναι η δημοσιογράφος Μαρία Αναστασοπούλου.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όσες κυρίες έχουν περάσει από την εκπομπή, αλλά ναι, η Μαρία Αναστασοπούλου είναι η πιο σημαντική παρουσία που είχα δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια. Νιώθω την ανάγκη να δώσω όσο περισσότερο χώρο σε αυτό το κορίτσι», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Έχω ακούσει τόσα πολλά πράγματα από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι έρχομαι στον ΑΝΤ1. Τα περισσότερα άσχημα. «Δεν θα σε αφήνει να μιλάς, θα λες μόνο το δώρο.

Κάναμε μια συζήτηση με τον ΑΝΤ1 και τέθηκε το θέμα αν πρέπει να έρθει άλλο πρόσωπο. Μου έκανε την τιμή ο ΑΝΤ1 και μου λέει «Αυτή είναι υπόθεση δική σου. Εσύ θα βρεις το πρόσωπο, θα μιλήσεις μαζί του και θα το φέρεις στον ΑΝΤ1

Θα είναι η διάδοχός μου και το λέω με το χέρι στην καρδιά»

Οι περισσότεροι που ασχολούνται με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ είχαν αντιληφθεί ότι ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν εκείνος που επέλεξε τη Μαρία Αναστασοπούλου να σταθεί στο πλευρό του με σκοπό να της δώσει τη σκυτάλη για τα επόμενα χρόνια στη μακροβιότερη ενημερωτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης.