Συγκλονιστικό spoiler στις Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας αποκληρώνει την Πηνελόπη που ζει τον έρωτά της με τον Γραμματικό στο δικό τους σπίτι στο Διαφάνι

29 Νοεμβρίου 2020 08:40

Η Πηνελόπη και ο Γραμματικός είναι αποφασισμένοι να ζήσουν τον έρωτά τους αλλά δεν υπολογίζουν την αντίδραση του Δούκα που είναι εναντίον της σχέσης αυτής. Όταν ο εισαγγελέας πάει στο σπίτι των Σεβαστών για να διεκδικήσει την αγαπημένη του από την οικογένειά της, ο Δούκας γίνεται έξαλλος.

«Έξω από το σπίτι μου! Έξω, που τολμάς να έρχεσαι να ζητάς το χέρι της κόρης μου! Δεν θα επέτρεπα ποτέ η μοναχοκόρη μου να παντρευόταν κάποιον σαν εσένα! Εξαφανίσου από μπροστά μου» και οι φωνές του ακούγονται σε όλο το σπίτι.
Η Πηνελόπη επεμβαίνει όμως και λέει στον Πατέρα της σε έντονο τόνο: «Με τον Αλέξη θα παντρευτούμε και είμαστε αποφασισμένοι γι’ αυτό! Εγώ θα αποφασίσω για την ευτυχία μου αυτή τη φορά». Τότε ο Δούκας εξοργίζεται ακόμα περισσότερο και τη διώχνει από το σπίτι: «Μάζεψέ τα και φύγε τώρα! Μην τολμήσεις να πατήσεις ξανά το πόδι σου εδώ μέσα». Η Μυρσίνη και τα αδέλφια της κοπέλας προσπαθούν να ηρεμήσουν τον Δούκα, αλλά εκείνος δείχνει αμετάπειστος!

Το νεαρό ζευγάρι αποφασίζει να συγκατοικήσει στο νέο του σπίτι στο Διαφάνι. Τα νέα αυτά κάνουν το γύρο του χωριού προκαλώντας την οργή του Δούκα: «Η ίδια μου η κόρη να με ξεφτιλίζει με αυτόν τον τρόπο; Λες και είναι καμία του δρόμου! Με ντροπιάζει», φωνάζει εκείνος, αλλά σύμμαχοι της Πηνελόπης θα είναι τα αδέλφια της Κωνσταντής και Νικηφόρος, που αποφασίζουν να βοηθήσουν την αδελφή τους να βρει επιτέλους την ευτυχία. Στο μεταξύ, εκείνη προσπαθεί να συνηθίσει τη νέα της καθημερινότητα, χωρίς πλούτη και υπηρέτες, αφού ο Δούκας είναι αποφασισμένος να την αποκληρώσει.