Συγκλονίζει η Νόρα Βαλσάμη: «Δεν είμαι καλά»

Συντάκτης: Newsroom

2 Απριλίου 2024 16:29

Νόρα Βαλσάμη: Κραυγή αγωνίας από τον γιο της μετά τον θάνατο του Ερρίκου Ανδρέου – «Είμαστε σε απόγνωση»

Μετά τον θάνατο του συζύγου της, Ερρίκου Ανδρέου, η Νόρα Βαλσάμη ζει τα τελευταία χρόνια απομονωμένη στη Σύρο με τον γιο τους. Οι δυο τους προσπαθούσαν να χτίσουν μια νέα ζωή στο νησί, όμως η περιπέτεια της υγείας του ηθοποιού δεν τους άφησε πολλά περιθώρια. Ο Ερρίκος Ανδρέου άφησε την τελευταία του πνοή ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, με τη Νόρα Βαλσάμη να μένει πίσω, προσπαθώντας να τα βγάλει πέρα.

«Δεν είμαι καλά, όχι. Περνάω μόνη μου και ήσυχα με τον γιο μου, τίποτα άλλο», είπε χαρακτηριστικά. «Έχω ακόμα τη μέση μου» σημείωσε η Νόρα Βαλσάμη μιλώντας στην εκπομπή «Επί Τόπου». Όταν ρωτήθηκε τι συμβαίνει με το σπίτι, σημείωσε ότι όλα είναι εντάξει.

Εξήγησε πως δεν βλέπει παλιές ταινίες πλέον, παρά μόνο του άντρα της. «Δεν βλέπω τις παλιές ταινίες. Τώρα βλέπω τον Παπαφλέσσα του Ερρίκου. Του άντρα μου. Ξαφνικά έτσι απότομα το είδα. Δεν βλέπω τις παλιές ταινίες, δεν μου αρέσουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Στη Σύρο είμαι. Δεν κατεβαίνω κάτω στη χώρα. Είμαι στο σπίτι μου κλεισμένη, δεν μπορώ να περπατήσω πολύ», σημείωσε η Νόρα Βαλσάμη.

Δείτε στο βίντεο παρακάτω το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ στο OPEN TV.