Συγκλονίζει ο Άστον Κούτσερ για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του

Συντάκτης: Newsroom

9 Αυγούστου 2022 19:50

Ο Άστον Κούτσερ προχώρησε σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και του άλλαξε εντελώς τη ζωή.

Ο διάσημος ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή Running Wild with Bear Grylls: The Challenge appearance αποκάλυψε το αυτοάνοσο που επηρέασε την ακοή, την όραση και το περπάτημά του.

«Πριν από περίπου δύο χρόνια, είχα αυτή την εξαιρετικά σπάνια και περίεργη μορφή αγγειίτιδας, η οποία χάλασε την όρασή μου, την ακοή μου αλλά και την ισορροπία μου», δήλωσε ο 44χρονος ηθοποιός, τονίζοντας ότι χρειάστηκε περίπου ένας χρόνος για να επανέλθουν οι αισθήσεις και να αποκατασταθούν τα προβλήματα.

«Μέχρι να περάσει, σκεφτόμουν αν θα μπορέσω ποτέ να δω ξανά, αν θα μπορέσω ποτέ να ακούσω ξανά ή αν θα περπατούσα ξανά», υπογράμμισε.

Μάλιστα, η περιπέτεια αυτή της υγείας του άλλαξε τον τρόπο που αντιμετωπίζει τίποτα. «Τη στιγμή που αρχίζεις να βλέπεις τα εμπόδια σου, ως κάτι που είναι φτιαγμένο για σένα, για να σου προσφέρει αυτό που χρειάζεσαι, τότε η ζωή αρχίζει να είναι διασκεδαστική, σωστά;», κατέληξε ο Άστον Κούτσερ.

Η Ντέμι Μουρ μιλάει έξω από τα δόντια για τις απιστίες του Άστον Κούτσερ και αποκαλύπτει ότι την πίεσε να κάνουν τρίο

Η Ντεμι Μουρ είναι αποφασισμένη μέσα από το νέο της βιβλίο να μιλήσει ανοιχτά για τα πάντα και να μην αφήσει σκοτεινές σελίδες για τη ζωή της. Ένα πρόσωπο που «πρωταγωνίστησε» στη ζωή της αρκετά χρόνια ήταν και ο πρώην σύζυγός της Άστον Κούτσερ.
Η διάσημη ηθοποιός στην αυτοβιογραφία της «Inside Out» αποκαλύπτει πως ο πρώην σύζυγός της Άστον Κούτσερ την απάτησε κατά τη διάρκεια του 8ετούς γάμου τους, όπως ανέφεραν οι «New York Times» την περασμένη εβδομάδα. Και χθες, το «Radar Online» προχώρησε σε περισσότερες αποκαλύψεις καθώς στο βιβλίο της, η Ντέμι Μουρ γράφει πως την απάτησε δύο φορές με τις Μπρίτνεϊ Τζόουνς και Σάρα Λιλ, αφότου της ζήτησε να κάνουν τρίο.
Η σχέση της Ντέμι Μουρ και του Άστον Κούτσερ ξεκίνησε το 2003 και παρόλο που η γνωστή ηθοποιός απέβαλε το παιδί του, αυτό δεν πτόησε το ζευγάρι που τελικά παντρεύτηκε το 2005. Αμέσως μετά τον γάμο, η Ντέμι Μουρ έκανε προσπάθειες για εξωσωματική γονιμοποίηση προκειμένου να φέρει στον κόσμο το παιδί του Άστον Κούτσερ, αλλά απέτυχαν όλες. Στο νέο της βιβλίο η ηθοποιός αποκαλύπτει πως ο Άστον Κούτσερ την απάτησε δύο φορές, ενώ έκαναν και τρίο. Τελικά, Ντέμι Μουρ και Άστον Κούτσερ χώρισαν το 2011 και το διαζύγιό τους βγήκε δύο χρόνια αργότερα, το 2013.