Συμβουλές για τους άντρες από μία συνοδό κυριών

Δημοσιεύθηκε: 20/10/2019 19:02
Συμβουλές για τους άντρες από μία συνοδό κυριών

Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να είναι σε μια σχέση όπου θα μπορούν να ανοιχθούν συναισθηματικά, ωστόσο αυτό είναι κάτι που δεν συμβαίνει συχνά, καθώς όσο και αν αγαπάνε τον άνθρωπο που έχουν δίπλα τους, τους είναι δύσκολο να είναι 100% ειλικρινείς μαζί του και να του εκφράσουν εύκολα όλα αυτά που έχουν στο κεφάλι τους, ή στην καρδιά τους, είτε από φόβο έκθεσης, είτε από ανασφάλεια. Σε κάποιο βαθμό αυτό είναι φυσιολογικό, αλλά αν μένετε σιωπηλοί για πάρα πολύ καιρό, θα αρχίσετε να έχετε προβλήματα επικοινωνίας, τα οποία μπορεί να οδηγήσουν σε σύγχυση, δυσαρέσκεια και φυσικά σε προβλήματα στην κρεβατοκάμαρα.
Αυτό είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πελάτες μιας συνοδού κυριών, όπου σύμφωνα με την ίδια: «Ο λόγος που έρχονται αρκετοί άνδρες σε μένα, όσο περίεργο και αν ακούγεται, δεν είναι το σεξ, αλλά η συναισθηματική σύνδεση».
«Το σεξ είναι σεξ, αλλά δεν χρειάζεται να ξοδέψεις τόσα πολλά χρήματα για να το βρεις. Μπορείς να καλέσεις μια πρώην σου, μια «φίλη με προνόμια» ή να χρησιμοποιήσεις την πρώτη σου αγάπη, την παλάμη σου!».
«Τα περισσότερα ραντεβού μου διαρκούν αρκετές ώρες», μας είπε και συνέχισε λέγοντας, «Ποιος άντρας μπορεί να κάνει σεξ για περισσότερο από 15 λεπτά; Όλοι σχεδόν οι πελάτες μου, συνήθως θέλουν να μείνουν μαζί μου για να συζητήσουν για αυτά που τους απασχολούν, καθώς νιώθουν ότι ακούγονται και παίρνουν την επιβεβαίωση που αναζητούν».

Διαβάστε περισσότερα εδώ