Συνατσάκη – Στρατής: Η γνωριμία, ο έρωτας και ο ερχομός της κόρης τους

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

6 Δεκεμβρίου 2022 10:34

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής έγιναν χθες γονείς αφού η πρώτη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Με τον τρόπο αυτό ολοκληρώθηκε η ευτυχία της επιχειρηματία και παρουσιάστριας Μαίρης Συνατσάκη και του τραγουδιστή Ίαν Στρατή.

Αν και γνωριμία τους να μετρά αρκετά χρόνια, οι δυο τους έγιναν ζευγάρι πριν από περίπου δύο χρόνια.

Οι φήμες ότι κάτι συμβαίνει μεταξύ τους άρχισαν όταν εκείνη δημοσίευσε βίντεο στο κανάλι της στο youtube, στο οποίο μοιράστηκε πλάνα από το νέο της σπίτι, στα οποία φαινόταν ένας δεύτερος γάτος, εκτός από τον δικό της.

Ακολούθησε η πρώτη τους δημόσια κοινή εμφάνιση, στα μέσα του καλοκαιριού. Τότε παρακολούθησαν μαζί θεατρική παράσταση.

Στη συνέχεια, η youtuber και ο καλλιτέχνης πραγματοποίησαν τις πρώτες τους κοινές διακοπές στην Ιταλία, ενώ ακολούθησαν δημόσιες εμφανίσεις και αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι δυο τους, παράλληλα, αποφάσισαν να συνεργαστούν και επαγγελματικά, στο μιούζικαλ «Hair».

Η Συνατσάκη σε συνέντευξή της στο TLIFE αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε τελικά να μιλήσει δημόσια για τη σχέση της με τον Στρατή, λέγοντας: «Επειδή θα παίζαμε τώρα στην παράσταση και γνωρίζαμε τι θα αντιμετωπίσουμε με τις κάμερες, τον Τύπο κλπ. και επειδή είχε ειπωθεί πολύ καιρό πριν –από τον Απρίλιο– το συζητούσαν αν είμαστε μαζί και τα λοιπά, είπαμε να το κάνουμε πιο εύκολο.

Είμαστε και αρκετό καιρό μαζί. Να μην έχουμε να αντιμετωπίσουμε μαγκώματα και δυσκολίες, το είμαστε δεν είμαστε, να μην κάνουμε ανακοινώσεις στο θέατρο.

Τέλος πάντων, έχει αυτή την αβολοσύνη… Άπαξ και κάποιος μίλησε για τη δική σου ζωή, πρέπει και εσύ ο ίδιος να πεις κάτι για τη ζωή σου. Είμαστε μαζί έναν χρόνο… Είναι εύλογο το διάστημα που είμαστε ζευγάρι».

Η επισημοποίηση της σχέσης τους έλαβε χώρα λίγο πριν από τη θεατρική τους πρεμιέρα, σε ανύποπτο χρόνο. Για την ακρίβεια, στις 11 Οκτωβρίου η Συνατσάκη δημοσίευσε για πρώτη φορά στο instagram τρυφερό στιγμιότυπο δίπλα στον Στρατή.

Στην πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, αποκάλυψε πώς αποφάσισε να δημιουργήσει οικογένεια με τον Στρατή, σημειώνοντας: «Τώρα ήταν ξεκάθαρα ο Ίαν Στρατής. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Έχω φοβερό σεβασμό για τις γυναίκες που λένε θα κάνουν παιδί μόνες τους. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς σου γεννιέται αυτό το συναίσθημα, χωρίς να σκέφτεσαι ότι το μοιράζεσαι με κάποιον άλλον. Είναι πακέτο, είναι δύσκολο πολύ.

Έγινε ξεκάθαρο ότι ο Ίαν είναι εκεί, αυτός ο άνθρωπος είναι πολύ διαθέσιμος συναισθηματικά να δώσει. Δεν είμαστε πολύ καιρό μαζί. Είμαστε μαζί δύο χρόνια. Γνωριζόμασταν και από πιο πριν και τον είδα σε βασικές αλλαγές του. Νιώθω πολύ ωραία. Μπήκα στον έβδομο και πήρα μια ανάσα».

Σε βίντεο της στο Youtube, η Συνατσάκη σημείωσε: «Άλλη μια φορά στη ζωή μου είχα σκεφτεί το ενδεχόμενο της μητρότητας σε μια σχέση που ήταν μακροχρόνια. Όπως τα έδειξε η ζωή καλώς δεν προχώρησε προς τα εκεί. Προσωπικά δεν είχα νιώσει την επιθυμία για παιδί μέχρι την ηλικία που είμαι, ανεξάρτητα από έναν σύντροφο. Από το λίγο που με ξέρω και με καταλαβαίνω πιστεύω ότι αν είχα φτάσει εκεί στα 41, 42 και δεν είχε ευδοκιμήσει κάποια σχέση μου θα έμπαινα στη διαδικασία μόνη μου για την απόκτηση ενός παιδιού.

Ίσως να σκεφτόμουν και το ενδεχόμενο υιοθεσίας. Χρειάζομαι όμως το κομμάτι της συνεργασίας, για την ευθύνη που έρχεται. Είναι δύσκολο και το έχω δει σε κοντινό μου άνθρωπο. Δεν είμαι ακόμη εκεί, θέλω να το μοιραστώ με κάποιον. Οπότε νομίζω πως μου το προκάλεσε ο… πατέρας του παιδιού».