ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Αυτόλογες Αναγεννητικές Θεραπείες Αισθητικής Γυναικολογίας – Δημητρακόπουλος Ιωάννης Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος MSc

Δημοσιεύθηκε: 07/10/2020 15:51
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ  Αυτόλογες Αναγεννητικές Θεραπείες Αισθητικής Γυναικολογίας - Δημητρακόπουλος Ιωάννης  Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος MSc

Οι γυναίκες μιλούν για τις  σύγχρονες και πρωτοποριακές θεραπείες ανανέωσης θηλυκότητας και αυτοπεποίθησης

Η αίσθηση της σεξουαλικής απόλαυσης αποτελεί καλώς ή κακώς τον ακρογωνιαίο λίθο για την διατήρηση μιας καλής και δυνατής  προσωπικής σχέσης με τον σύντροφό μας. Ένα θέμα  που δυστυχώς ακόμα και σήμερα για την Ελληνική κοινωνία  είναι ταμπού αν και  απασχολεί χιλιάδες γυναίκες. Η γυναίκα σήμερα, τολμά όχι μόνο να διεκδικεί αλλά και να απαιτεί πράγματα που μπορεί σε παλαιότερες εποχές να θεωρούνταν ταμπού, σήμερα όμως θεωρούνται από τα αναφαίρετα δικαιώματα της σύγχρονης γυναίκας, που δεν αρκείται  μόνο στη βελτίωση της εικόνας της ώστε να είναι αρεστή στο ανδρικό φύλο, αλλά διεκδικεί και το δικαίωμα στην σεξουαλικότητά της. Μέσα από τις αυτόλογες  θεραπείες  μη χειρουργικής αισθητικής γυναικολογίας (ενός νέου κλάδου της γυναικολογίας), πολλές γυναίκες μπορούν πλέον χωρίς χειρουργεία, ανώδυνα και εύκολα να νιώσουν αυτοπεποίθηση και ευεξία, να εκφράσουν την σεξουαλικότητά τους και να χτίσουν γερά θεμέλια στην σχέση με τον σύντροφό τους. Κοινωνική αναγκαιότητα; Ανάγκη για αυτοβεβαιωση; Oποιος και να είναι ο λόγος, ο ιερός σκοπός που αγιάζει βέβαια τα μέσα, θα καταστήσουν τις θεραπείες αυτές αναγκαίες τόσο για την ικανοποίηση την δική μας, όσο και του συντρόφου μας.

Ο γνωστός Μαιευτήρας Γυναικολόγος δρ Ιωάννης Δημητρακόπουλος, αριστούχος master αισθητικής ιατρικής από το Πανεπιστήμιο Camerino της Ιταλίας,  με πλήρη εξειδίκευση πάνω σε θέματα αισθητικής γυναικολογίας, μας εξηγεί πως μπορούμε άμεσα, χωρίς χειρουργεία, χωρίς πόνο, να βελτιώσουμε την σεξουαλικότητά μας, να αισθανθούμε αρεστές, γεμάτες αυτοπεποίθηση και να χτίσουμε τα θεμέλια για μια σωστή σεξουαλική σχέση με τον σύντροφό μας.

-Γιατρέ μου, που οφείλεται κατά την γνώμη σας η πολύ μεγάλη ζήτηση τέτοιων θεραπειών, όχι μόνο σε Ευρώπη και Αμερική, αλλά και εδώ στην Ελλάδα;

Τις τελευταίες δεκαετίες με την εφαρμογή των νέων τεχνικών στην αισθητική ιατρική και χειρουργική πετύχαμε εξαιρετικά αισθητικά αποτελέσματα σε γυναίκες νεότερες ή μεγαλύτερης ηλικίας, σύμφωνα με τα σύγχρονα πρότυπα ομορφιάς. Όπως ήταν αναμενόμενο δημιουργήθηκε ζήτηση για κοσμητική αλλά και λειτουργική ανανέωση των σεξουαλικών οργάνων, ώστε να ταιριάζουν με το ανανεωμένο σώμα και πρόσωπο και με μια γυναίκα σύγχρονη, δημιουργική, όμορφη, δραστήρια, υπέροχη και δυναμική.

-Ποιος είναι ο σκοπός της αισθητικής γυναικολογίας που τόσο μεγάλη εξέλιξη έχει πλέον ανά τον κόσμο;

Η Μη Χειρουργική  Αισθητική Γυναικολογία έχει ως αντικείμενο την  ανανέωση της μορφής και της λειτουργικότητας των γυναικείων σεξουαλικών οργάνων άμεσα, χωρίς χειρουργείο και χωρίς παρενέργειες. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι σκοπός μας είναι η πλήρης αισθητική και λειτουργική αποκατάσταση και ανανέωση ων γυναικείων σεξουαλικών οργάνων  που επιφέρει ευεξία, αυτοπεποίθηση και άνεση τόσο στην κοινωνική ζωή της γυναίκας όσο και στις προσωπικές της σχέσεις. Είναι σαφές λοιπόν ότι εκτός από αισθητικά όμορφα τα γεννητικά όργανα πρέπει να είναι και λειτουργικώς άρτια.

Στόχος μας δεν είναι απλά η

•             αισθητική επιδιόρθωση αλλά και η

•             πλήρης αποκατάσταση της λειτουργικότητας των γυναικείων σεξουαλικών  οργάνων, αλλά και η

•             θεραπεία σεξουαλικών δυσλειτουργιών, δηλαδή η αποκατάσταση της σωστής λειτουργίας του οργασμικού συστήματος της γυναίκας που δεν περιορίζεται  απλά και μόνο σε όργανα όπως η μήτρα, οι ωοθήκες και οι σάλπιγγες.

Για να επέλθει οργασμός, θα πρέπει να ολοκληρωθεί μια αλληλουχία που ξεκινάει με τη

•             σεξουαλική επιθυμία, η οποία οδηγεί στην

•             σεξουαλική διέγερση και τον

•             οργασμό που όταν επιτευχθεί τροφοδοτεί νέα σεξουαλική επιθυμία.

Σε σχέση με τα παραπάνω τα αποτελέσματα των θεραπειών μας είναι αυξημένη  σεξουαλική επιθυμία, συχνότεροι οργασμοί και αυξημένη αίσθηση κολπικού οργασμού.

-Ποια γυναικεία προβλήματα αντιμετωπίζει σήμερα η αισθητική γυναικολογία στα οποία εσείς οι εξειδικευμένοι  γιατροί καλείστε να παρέμβετε;

Οι σύγχρονες  εφαρμογές  της αναίμακτης αισθητικής  γυναικολογίας μας δίνουν την δυνατότητα να  αντιμετωπίσουμε  άμεσα, χωρίς χειρουργείο και χωρίς παρενέργειες, προβλήματα που απασχολούν μεγάλα ποσοστά γυναικών και μπορεί να προκύψουν κυρίως λόγω της φυσιολογικής διαδικασίας της γήρανσης, ή λόγω τοκετών, ή τραύματος, ή εμμηνόπαυσης, ή ορμονικών προβλημάτων, όπως:

-Σύσφιξη κόλπου (αντιμετώπιση κολπικής χαλάρωσης, ή υποτονίας κόλπου και πυελικού εδάφους)
-Αναζωογόνηση κόλπου – Αντιμετώπιση κολπικής ξηρότητας και κολπικής ατροφίας
-Λεύκανση (αντιμετώπιση μελαχρώσεων και δυσχρομιών)
-Αιδοιοπλαστική (Αποκατάσταση της συμμετρίας του όγκου και  της σφριγηλότητας κόλπου και αιδοίου)
-Orgasmic Shot  – Aποκατάσταση της ευαισθησίας των σημείων που συνδράμουν στον γυναικείο οργασμό και κυρίως του “O SPOT” ή “G SPOT” με  χρήση Υαλουρονικού και PRP, με αποτέλεσμα την βελτίωση της αίσθησης κατά την επαφή και της αίσθησης οργασμού, ισχυρότερη αίσθηση οργασμού, συχνότερους οργασμούς, αυξημένη σεξουαλική επιθυμία και αυξημένη αίσθηση κολπικού οργασμού.
-Αντιμετώπιση μικρού βαθμού ακράτειας ούρων,
-αποκατάσταση τραυμάτων ή
-ουλών μετά από τοκετούς τραυματισμούς ή χειρουργεία
-αποκατάσταση ρήξεων  του κόλπου, του αιδοίου ή του περίναιου
-αποκατάσταση ραγάδων

 

-Ποια είναι η χρονική διάρκεια αυτών των θεραπειών, υπάρχει πόνος και φυσικά ποιο το κόστος;

Όλα τα παραπάνω προβλήματα αντιμετωπίζονται σε εξειδικευμένο ιατρείο σε 20-40 λεπτά χωρίς να καταφεύγουμε σε χειρουργείο, χωρίς πόνο, με την ελάχιστη ταλαιπωρία της ενδιαφερόμενης, με πολύ χαμηλό ρίσκο και ελάχιστες επιπλοκές, με πολύ μικρό χρόνο αποθεραπείας (συνήθως λίγες ώρες) και μικρό κόστος αντίστοιχο άλλων αισθητικών θεραπειών .

 

Οι γυναίκες μιλούν για τις θεραπείες αισθητικής γυναικολογίας.  Αληθινές μαρτυρίες ασθενών όπως τις καταγράψαμε

 

Κυρία  46 ετών με 2 παιδιά στο λύκειο

Την ρωτήσαμε τι πρόβλημα αντιμετώπιζε και τι την έφερε στο ιατρείο ενός γυναικολόγου με εξειδίκευση την αισθητική γυναικολογία. Μας απάντησε πως αντιμετώπιζε χαλάρωση κόλπου, ατροφία, ξηρότητα, ερεθισμό, είχε χάσει την αίσθηση και ευχαρίστηση κατά την επαφή  με τον σύντροφό της. «Μετά την θεραπεία οι επαφές μου είναι πολύ ευχάριστες, ήρθαμε πολύ πιο κοντά με τον σύζυγο, για πρώτη φορά μετά από χρόνια πήγαμε διακοπές με τον σύζυγό μου στα νησιά  για κάποιες μέρες μόνοι μας χωρίς τα παιδιά και ξαναζούμε την σχέση μας όπως όταν πρωτογνωριστήκαμε.»

 Κυρία 34 ετών, χωρισμένη με ένα παιδί

Η δεύτερη κυρία 34 ετών, χωρισμένη μητέρα ενός παιδιού στο δημοτικό, η οποία μετά από καιρό έχει κάνει μια νέα σχέση. Η ίδια δεν μπορεί να φτάσει σε κορύφωση όσο και αν προσπαθούν και οι δύο, κάτι που στεναχωρεί το ζευγάρι και τους προκαλεί στρες και απογοήτευση. Μετά τη θεραπεία, αισθάνεται ανανεωμένη και φρέσκια, νεότερη, νιώθει να έχει μεγαλύτερη ερωτική επιθυμία, κάτι που έχει απογειώσει την σχέση του ζευγαριού.

 

Κυρία 62 ετών στην εμμηνόπαυση

62 ετών εμμηνοπαυσιακή με 3 παιδιά, με μικρού βαθμού ακράτεια ούρων, κολπική χαλάρωση, ατροφία, ξηρότητα. Ήταν αναγκασμένη στις εξόδους της να φορά πάνα ακράτειας γιατί κάποιες φορές έχανε λίγα ούρα. Είχε προβλήματα υγιεινής, ντρεπόταν και συχνά απέφευγε τις κοινωνικές επαφές εκτός σπιτιού. Μετά την θεραπεία, η ακράτεια ούρων σχεδόν θεραπεύτηκε, η απώλεια ούρων είναι πολύ σπάνια, η υγιεινή της βελτιώθηκε σημαντικά. Ξαναβρήκε την αυτοπεποίθησή της και είναι πάλι δραστήρια όπως πριν.

 

Κυρία 48 ετών με ένα παιδί

48 ετών μητέρα ενός φοιτητή. Παρουσίαζε  προεμμηνοπαυσιακές διαταραχές, ατροφία, ξηρότητα, δυσπαρευνία, δυσάρεστες ή επίπονες επαφές χωρίς αίσθηση οργασμού (για εκείνη ήταν μια ξεχασμένη λέξη).  Μετά από την πρώτη μόλις θεραπεία παρατήρησε σε λίγες μόνο ώρες μεγάλη βελτίωση και μια αίσθηση σφρυγιλότητας και φρεσκάδας ενώ οι επαφές της είναι πλέον ευχάριστες, κάτι που έφερε και πάλι το ζευγάρι κοντά.

 Συνέντευξη στη Νίκη Μουσαμά  

 

Δημητρακόπουλος Ιωάννης
Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος MSc (Μάστερ) Αισθητικής Ιατρικής και Αισθητικών Θεραπειών Πανεπιστημίου Camerino Ιταλίας με εξειδίκευση στην Αναίμακτη Αισθητική Γυναικολογία. Μέλος της SAMNAS (Εταιρία Αισθητικής Ιατρικής και Αναίμακτης Χειρουργικής)
Ιατρείο: Γούναρη 196,  Γλυφάδα, τηλ.: 210 6716126
www.dr-dimitrakopoulos.com
www.vitaclinic.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.