Συνέντευξη

Δημοσιεύθηκε: 28 Αυγούστου 2020 14:10
ΣυνέντευξηΣυνέντευξη

Απόστολος Τσιπίδης

Συναντήσαμε μια ξεχωριστή μορφή στο ξενοδοχείο Villa Parga, τον Ύπατο της Ηνωμένης Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος κύριο Απόστολο Τσιπίδη.

 

 

-Ποιο στοιχείο κάνει το Villa Parga να ξεχωρίζει;

Τα στοιχεία που κάνουν διαφορετικό το Villa Parga ξεχωρίζουν ακόμη και από την ταμπέλα του. Άλλωστε σταματάνε τουρίστες και φωτογραφίζουν την ταμπέλα μας. Καθόλου τυχαίο, αφού είναι το μοναδικό ξενοδοχείο στο Ιόνιο που απευθύνεται σε ιδιαίτερους πελάτες. Το γεγονός του ότι βρίσκομαι στη θέση του Υπάτου της Ηνωμένης Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος οδηγεί αναγκαστικά το ξενοδοχείο μας να φιλοξενεί συχνά τέκτονες Έλληνες και ξένους, καθώς και πολλούς Ναΐτες και πεφωτισμένους. Βεβαίως υποδεχόμαστε και τους υπόλοιπους τουρίστες, αλλά η πλειονότητα απευθύνεται σε αυτόν τον ιδιαίτερο «κύκλο» ανθρώπων. Οι οποίοι θα έλεγα βοηθούν και την Πάργα, διότι οι οικονομικές τους δυνατότητες είναι άριστες, με αποτέλεσμα να ξοδεύουν αρκετά χρήματα μέσα στη πόλη. Το Villa Parga, βρίσκεται σε μια ιδανική τοποθεσία 40 μέτρα από τη παραλία, μέσα σε φυσικά περιβάλλον, με απόλυτη ησυχία και ξεχωριστό σέρβις. Παρέχει τα πάντα και σε τιμές προσιτές.-Πολλές προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό επιλέγουν το ξενοδοχείο  για τις διακοπές τους στην Πάργα. Πως έχει προκύψει αυτό;

Ναι έχουμε φιλοξενήσει ήδη επώνυμους και θα το κάνουμε όλο το καλοκαίρι.

-Δραστηριοποιήστε και σε πιο εξειδικευμένο τουρισμό. Μιλήστε μας γι αυτό.

Τα μελλοντικά μας σχέδια είναι να δημιουργήσουμε ένα πολυτελές χώρο για υψηλά βαλάντια, που σαφώς θα προέρχονται πάλι από τους εσωτερικούς κύκλους του τεκτονισμού -ναϊτισμού- ιλλουμινάτι.  -Ποιοί είναι οι στόχοι σας για τα επόμενα χρόνια;Στόχος μας η δημιουργία μια μονάδος 100 δωματίων για τουρίστες από Αμερική και Ισραήλ, επίσης προέλευσης κοινής. Επίσης στόχος μας είναι η προσέλευση περισσότερων από 4.000 τουριστών, μιας νέας αγοράς κάθε καλοκαιρινή σεζόν. 

Τέλος, θα ήθελα να πω ότι έχουμε βρει πολύ θερμή υποδοχή από την δημοτική αρχή σε αυτήν μας την επιχειρηματική κίνηση, καθώς βρήκαμε έναν δήμαρχο μιας νέας εποχής. Το Villa Parga, είναι η αφετηρία και ο προθάλαμος για μια νέα μεγάλη μονάδα τουριστική στην Πάργα, με πολύ εκλεκτούς και ιδιαίτερους από κάθε άποψη πελάτες.

 

-Πιστεύετε ότι η Πάργα θα ωφεληθεί από τον εξειδικευμένο τουρισμό που προωθείτε και πώς; Θα γίνει ίσως περισσότερο γνωστή;

Φυσικά θα ωφελήσει τη Πάργα ο εξειδικευμένος τουρισμός διότι τον κλασσικό τον έχει ήδη. Τα μέλη των μασονικών στοών συνήθως είναι επιφανείς άνθρωποι, με ξεχωριστές θέσεις στις χώρες τους με αποτέλεσμα θα είναι από μόνοι τους μια κινητή μόνιμη διαφήμιση της Πάργας. 

Επίσης, βασιζόμενοι στο γεγονός ότι βρίσκομαι στον παγκόσμιο χάρτη σε υψηλό πόστο, συγκεκριμένα ως πρεσβευτής στην Ευρώπη του παγκόσμιου συμβουλίου μεικτών μασονικών στοών, θα μπορούμε να φέρουμε στη Πάργα από κάθε πλευρά της γης, ανθρώπους που θα μπορούν να αδελφοποιήσουν τη Πάργα με άλλες πόλεις.

-Γιατί κάποιος ταξιδιώτης να επισκεφθεί την Πάργα; Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες που  πιστεύετε ότι διαθέτει;

Τα πλεονεκτήματα της Πάργας είναι ότι έχει οδική πρόσβαση και βρίσκεται γεωγραφικά σε τοποθεσία εύκολα προσβάσιμη από παντού. Καθώς και το γεγονός ότι σε μικρό χρονικό διάστημα με καραβάκια βρίσκεσαι σε νησιά όπως η Κέρκυρα, Λευκάδα, Παξοί, Αντίπαξοι. Διαθέτει ιστορία και φυσικές ομορφιές σπάνιες. Τέλος κάθε τουριστική περιοχή πρέπει να αναβαθμίζεται συνεχώς ώστε να παραμένει επιλογή ως τουριστικός προορισμός.

 

-Ποια είναι κατά τη γνώμη σας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής;

Στα δικά μου μάτια, μοιάζει σαν ένα μικρό Μονακό, με τη διαφορά ότι έχει μια παραμυθένια ομορφιά που την κάνει ακόμη καλύτερη. 

 

-Υπάρχει το περιθώριο για περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού της πόλης;

Με αφετηρία το villa parga θα προσπαθήσουμε να συμβάλλουμε σε αυτό. Δεν είμαι από τη Πάργα, αλλά οι άνθρωποι εκεί, ο τόπος και η μαγεία της που θυμίζει νησί …σε κάνει να την ερωτευτείς.