Συνήγορος Ρούλας Πισπιρίγκου: «Η κεταμίνη βρισκόταν στα χέρια των γιατρών, πολύ κοντά στην Τζωρτζίνα»

18 Απριλίου 2022 13:45

Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου έκανε νωρίς το πρωί δηλώσεις στους δημοσιογράφους αναφερόμενος στα όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας.

Συνήγορος Ρούλας Πισπιρίγκου: «Η κεταμίνη βρισκόταν στα χέρια των γιατρών, πολύ κοντά στην Τζωρτζίνα»

Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου ο Όθωνας Παπαδόπουλος έκανε σήμερα το πρωί δηλώσεις στους δημοσιογράφους χωρίς να δεχτεί καμία ερώτηση και τοποθετήθηκε για τα όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τις αναζητήσεις της πελάτισσας του στο διαδίκτυο για την ουσία κεταμίνη αλλά και για το πώς βρέθηκε η φαρμακευτική ουσία στο σώμα της Τζωρτζίνας.

«Η ουσία κεταμίνη αναζητήθηκε για πρώτη φορά στις 30 Μαρτίου, σε χρόνο μεταγενέστερο του θανάτου της μικρούς Τζωρτζίνας»

Ο δικηγόρος της προφυλακισμένης Ρούλας Πισπιρίγκου υποστήριξε ότι για την κεταμίνη που βρέθηκε στο σώμα της μικρής τζωρτζίνας και την οδήγησε τελικά στο θάνατο ευθύνονται αποκλειστικά και μόνο οι εργαζόμενοι στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού στους οποίους επέρριψε την ευθύνη από όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο δικηγόρος η ουσία αυτή βρίσκεται μέσα στο βαλιτσάκι πρώτων βοηθειών  στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου.

“Η κεταμίνη βρισκόταν στα χέρια των γιατρών, πολύ κοντά στην Τζωρτζίνα”

Για τις αναζητήσεις που έχει κάνει μέσα στο διαδίκτυο σχετικά με αναισθητικές ουσίες ο ίδιος υποστήριξε ότι η Ρούλα της Πύργου έκανε τις απαραίτητες έρευνες λόγω των εξετάσεων που υποβλήθηκε η μικρή Τζωρτζίνα.

Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου ξεκαθάρισε πως η ίδια δεν αποδέχεται καμία από τις κατηγορίες που της έχουν απαγγελθεί και ότι δεν κάνει πίσω στο αίτημα της αποφυλάκισης της αφού όπως τόνισε είναι νόμιμο δικαίωμά της να ζητήσει αναίρεση της προσωρινής φυλακίσεις και να επιστρέψει στο σπίτι της έως ότου εκδικαστεί η υπόθεση της.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου έχουν προκαλέσει ήδη θύελλα αντιδράσεων με τον Γιώργο Λιάγκα αναζητεί να παρέμβει άμεσα ο Υπουργός Υγείας Θανάσης Πλεύρης και να απαντήσει αν τελικά κάποιος από το νοσοκομείο έκανε λάθος και χορήγησε Θανάσιμη δόση στη μικρή Τζωρτζίνα