Συνωστισμός για τον Καλλίδη

Δημοσιεύθηκε: 21 Οκτωβρίου 2020 23:41
Συνωστισμός για τον Καλλίδη

Οι εικόνες από γνωστό κλαμπ στο Μπουρνάζι προκαλούν τουλάχιστον αγανάκτηση. Ένα κλαμπ γεμάτο κόσμο εν μέσω κορονοϊού με τους θαμώνες να διασκεδάζουν ξέφρενα ο ένας πάνω στον άλλον και μάλιστα ως τις δύο το πρωί.

Στις γιγαντοοθόνες μάλιστα υπήρχε η έκκληση: «Παρακαλούμε μην ανεβάζετε στόρυ ή κάποιου είδους βίντεο – εικόνα. Ευχαριστούμε!». Όλη την βραδιά! Και μάλιστα, οι εργαζόμενοι στο κλαμπ ζητούσαν από όσους δεν συνεμορφώνονταν προς τας υποδείξεις να μην τραβούν βίντεο με το κινητό τους.

Όλα, σύμφωνα με το Live News στο MEGA έγιναν το βράδυ της Δευτέρας, στο κλαμπ Boutique στο Μπουρνάζι. Καλεσμένος τραγουδιστής της βραδιάς, ο Πάνος Καλίδης. Ο ιδιοκτήτης του κλαμπ, ισχυρίστηκε ότι όλα αυτά έγιναν… last year!

«Κάποια βίντεο, κάποιες φωτογραφίες που βγαίνουν και διαρρέουν γενικά μπορεί να είναι από το παρελθόν. Γιατί έχουμε ξανακάνει live σε αυτό το μαγαζί με τον Πάνο Καλίδη και με άλλους καλλιτέχνες και βγάζουν παλιά, προ covid εποχής».

Ο καταστηματάρχης επέμεινε ότι τα μέτρα τηρούνται, καθώς οι έλεγχοι που υφίστανται, είναι συνεχείς. Ωστόσο, θαμώνες ισχυρίζονται ότι αυτό είναι μία συνηθισμένη κατάσταση. Όχι μόνο στο συγκεκριμένο κατάστημα αλλά και σε πολλά άλλα.

Η εκπομπή επικοινώνησε και με τον γνωστό τραγουδιστή Πάνο Καλλίδη ο οποίος δεν θέλησε να σχολιάσει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι επιχειρηματίες της περιοχής αναφέρουν ότι το βράδυ της περασμένης Δευτέρας υπήρχε πολύς κόσμος. Παράλληλα πολλά μαγαζιά είχαν βραδιές με live μουσική με αποτέλεσμα οι παρέες να αλλάζουν μαγαζιά. Εκεί χάθηκε ο έλεγχος.

 

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.