Τ’ αθηναϊκά στέκια με την πιο X-mas ατμόσφαιρα (φωτογραφίες)

10 Δεκεμβρίου 2018 18:21

Πιες τον καφέ σου και νιώσε πως είσαι στο Ροβανιέμι και τυλίγεις δώρα… Πού θα γίνει αυτό; Μα στην Αθήνα! Για λεπτομέρειες, όμως, διάβασε ακολούθως:

Fairytale

 Μία επίσκεψη θα σε πείσει πως στο Fairytale τα Χριστούγεννα αποκτούν μία άλλη διάσταση. Ο κατάλογος άκρως χριστουγεννιάτικος με λιχουδιές που θα σου μείνουν αξέχαστες.

Τρυπιά 48, Νέα Φιλαδέλφεια

Noel

Αν στο Noel δε γιόρταζαν τα Χριστούγεννα με δόξες και τιμές τότε πού; Φεύγεις από την πολυσύχναστη Κολοκοτρώνη και βρίσκεσαι μέσα στη μαγεία των Χριστουγέννων. Έτσι απλά κι έτσι ξαφνικά. Το Νoel μόλις πέσουν τα φώτα θυμίζει παραμύθι. Ευχές δεκτές.Κολοκοτρώνη 59B, Αθήνα

Little Kook

Εδώ είναι πάντα Χριστούγεννα αφού το δέντρο είναι στολισμένο όλους τους μήνες του χρόνου. Τώρα όμως έχει την τιμητική του. Επιζητείς ένα χριστουγεννιάτικο overdose; Είσαι στο σωστό σημείο. Μην ξεχάσεις να παραγγείλεις ένα πελώριο κέικ.

Καραϊσκάκη 17, Αθήνα

Cap Cap

Πεντανόστιμα cupcakes και πολυώροφα κέικ. Στο Cap Cap τα γλυκά κλέβουν την παράσταση. Το Cap Cap αλλάζει θεματική και διακόσμηση, ανάλογα με την εποχή. Άρα; Τα Χριστούγεννα τα δίνει όλα. Φωτάκια παντού. Μαγεία διάχυτη.

Πανόρμου 26, Αιγάλεω/ Ιασωνίδου 10, Eλληνικό