Τα 3 αγκάθια στη ζωή της Φαίης Σκορδά

Συντάκτης: Newsroom

15 Φεβρουαρίου 2024 10:47

Φαίη Σκορδά: Απαντά στον Βασίλη Νομικό - «Μέσα μου παίρνω και μια ευθύνη»

Αμέτρητα δημοσιεύματα έχουν γραφτεί τα τελευταία δυο χρόνια για το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά, μετά και την απόφασή της να μην ανανεώσει το συμβόλαιό της με τον ΑΝΤ1 έπειτα από 10 χρόνια συνεργασίας και να μην συνεχίσει με τον Γιώργο Λιάγκα στο “Πρωινό”.

Από την μεταγραφή της στον ΣΚΑΙ μέχρι και σήμερα, τα γεγονότα που έφεραν αντιμέτωπη την παρουσιάστρια με μια δύσκολη ψυχολογική κατάσταση δεν ήταν και λίγα. Κάποια από αυτά την “γονάτισαν” και δεν πρόλαβε καν να αντιδράσει, ούτε και να τα διαχειριστεί.

Η έλευση της Φαίης Σκορδά στο κανάλι του Φαλήρου, από την πρώτη κιόλας στιγμή που πάτησε το πόδι της έφερε αλλαγές, ανατροπές και μπόλικο παρασκήνιο. Η μουρμούρα που επικρατούσε ήταν γεγονός τότε από τους άμεσα ενδιαφερόμενους, “Αταίριαστους” Χρήστο Κούτρα – Γιάννη Ντσούνου όπως και της Μαρίας Μπακοδήμου, που τελευταία στιγμή άλλαξε το συμβόλαιό της που ανέφερε άλλη ζώνη, μέρα και ώρα.

Οι προσδοκίες για την μεταγραφή της Φαίης Σκορδά, ήταν μεγάλες από τον ΣΚΑΙ, η συνέχεια όμως μάλλον δεν τους δικαίωσε, έστω και εάν το δικό της brand name στο εμπορικό κομμάτι της εκπομπής κράτησε τις ισορροπίες. Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης στο κομμάτι της ψυχαγωγίας, για ένα κανάλι που έχει ξεχωρίσει περισσότερο στην ενημέρωση, δεν έδωσαν στην παρουσιάστρια του πρωινού τις εγγυήσεις και τα boost που ταίριαζαν για το όνομα που είχε χτίσει τόσα χρόνια στο νέο αυτό εγχείρημα της επαγγελματικής ζωής της.
Φαίη Σκορδά: Τα γεγονότα που την στιγμάτισαν

Η δεύτερη χρονιά της στον ΣΚΑΙ την βρήκε με ριζικές αλλαγές, που έγιναν παρά την θέλησή της, και η ίδια ενημερώθηκε για αυτές αρχικά από δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν και μετέπειτα από ανακοινώσεις που της έγιναν από το κανάλι. Εκείνη με βαριά καρδιά, δέχτηκε τις ειλημμένες αποφάσεις να αλλάξει το πρώτο πλατό – υπερπαραγωγή και να πάει σε μικρότερο, να αλλάξει συνεργάτες, να αλλάξει ώρα και τέλος να αλλάξει όνομα εκπομπής, το “Πρωινό Μας” έγινε “Fay’s time”…

Αν και μέχρι σήμερα η Φαίη Σκορδά έχει αποδείξει ότι είναι ψύχραιμη στο να χειρίζεται τα επαγγελματικά της προβλήματα όπως και τις όποιες δυσκολίες, αποδείχτηκε λογικά πολύ ευάλωτη στο βαρύ χτύπημα της μοίρας στην προσωπική της ζωή, με την ξαφνική απώλεια του πατέρα της Δημήτρη Σκορδά. Η είδηση θανάτου, το ξημέρωμα της 29ης Ιανουαρίου από καρδιακή προσβολή, σόκαρε την ίδια και το συγγενικό της περιβάλλον που προσπαθούν μέχρι και σήμερα με μεγάλη δυσκολία να διαχειριστούν το πένθος τους…

Ωστόσο όπως φαίνεται τα “αγκάθια” στα επαγγελματικά της δεν τελειώνουν εδώ. Σύμφωνα με τις νεότερες εξελίξεις στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ οι αποφάσεις του καναλιού φαίνεται μέχρι στιγμής να είναι οριστικές και για την επόμενη σεζόν δίνοντας ένα επιπλέον χτύπημα στην ήδη “πληγωμένη” εκπομπή “Fay’s time”…

Οι πληροφορίες λένε ότι τα στελέχη του ΣΚΑΙ σε μια νέα προσπάθεια να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο το ενημερωτικό κομμάτι του προγράμματός τους, ετοιμάζονται να κάνουν ξανά μετακίνηση της ψυχαγωγικής εκπομπής, την μεσημεριανή ώρα 15.00 -17.00, ενώ ακούγεται επίσης πιθανόν να προτείνουν στην παρουσιάστρια και κάποια μικρή μείωση των οικονομικών της απολαβών. Σίγουρα είναι πολύ νωρίς να βγάλουμε συμπεράσματα για τις δικές της αποφάσεις, οι συναντήσεις όμως όπως φαίνεται που θα έχει εκείνη με το κανάλι περίπου σε έναν μήνα, θα είναι οριστικές και θα καθορίσουν την επόμενη μέρα.