Τα 4 ζώδια που θα δυσκολευτούν με τη νέα σελήνη του Ιανουαρίου

Δημοσιεύθηκε: 13 Ιανουαρίου 2021 22:15
Τα 4 ζώδια που θα δυσκολευτούν με τη νέα σελήνη του Ιανουαρίου

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)
Αν είσαι διατεθειμένος να εργαστείς όσο χρειάζεται για να φτάσεις την κορυφή που τόσο ποθείς, ιδού η νέα Σελήνη ιδού και η πρόκληση. Με κάποιο τρόπο σε ενεργοποιεί και ξαφνικά αρχίζεις να οργανώνεις καλύτερα το μέλλον σου. Αν δεν είσαι ευχαριστημένος με τη δουλειά σου, πάρε το χρόνο σου για να φρεσκάρεις το βιογραφικό σου και ταυτόχρονα φρόντισε να έχεις ανοιχτές τις κεραίες σου για νέες ευκαιρίες. Αν βρίσκεσαι σε ένα πεδίο που σου αρέσει από την άλλη, μπορείς να αναλάβεις ένα νέο πρότζεκτ που θα μπορέσει να αναδείξει επιτέλους τις ικανότητές σου. Τα σκούρα πού βρίσκονται; Χρειάζεται προσοχή, σύνεση, χαλινάρι στην ανυπομονησία σου και κυρίως μερόνυχτα δουλειάς.

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
Καρκίνε, πρόσεχε το κομμάτι των σχέσεών σου. Νέοι έρωτες ενδέχεται να σου χτυπήσουν την πόρτα και αυτή τη φορά αν θέλεις να έχει κάτι από όλα αυτά διάρκεια, πρέπει επιτέλους να κατασταλάξεις τι είναι αυτό που ακριβώς θέλεις και να μην άγεσαι/φέρεσαι από την ανασφάλειά σου. Οι ευκαιρίες θα εμφανιστούν στους αδέσμευτους, ενώ οι δεσμευμένοι κάλλιστα μπορούν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Προσοχή: Φροντίστε μέσα στον ενθουσιασμό της νέας σελήνης να είστε ξεκάθαροι στα «θέλω» σας, γιατί παρεξηγήσεις και παρερμηνεύσεις είναι πιθανές.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)
Ζυγέ, η νέα σελήνη σε θέλει σπίτι να κάνεις κάτι μεταξύ διαλογισμού, αυτοσυγκέντρωσης και αυτοκριτικής. Μην το παρακάνεις ως συνήθως με την αναποφασιστικότητά σου, επίσης, μην αυτομαστιγωθείς ΚΑΙ στη νέα σελήνη. Όσο η αστρική ένταση θα υφίσταται και ίσως σε ρίχνει ψυχολογικά, φρόντισε να περιποιηθείς τον εαυτό σου με ένα υπέροχο γεύμα για παράδειγμα ή μιλώντας με φίλους που σε αγαπούν και σε καταλαβαίνουν.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)
Στοιχηματίζουμε ότι την ένταση τη νιώθεις ήδη στο πετσί σου. Αυτή η νέα σελήνη είναι ιδανική για να αποδεχθείς και να επανεφεύρεις εαυτόν στα σημεία που δε σε ικανοποιεί, να αφήσεις πίσω σου κακές συνήθειες και να ακούσεις την καρδιά σου -όχι το μυαλό Αιγόκερε- σχετικά με τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου και που στέκονται δίπλα σου όσο σκληρός κι αν γίνεσαι μαζί τους. Το φεγγάρι είναι σαν να σου υπαγορεύει να σταματήσεις να ακούς τα σχόλια των άλλων, να κάνεις την αυτοκριτική σου και να σχεδιάσεις τα νέα σου βήματα. Είσαι ο συγγραφέας του δικού σου ταξιδιού και τώρα η δημιουργική σου ματιά για το μέλλον είναι πιο ισχυρή από ποτέ, αρκεί να μην πνιγείς μέσα στο «εγώ» σου.

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.