Τα 4 ζώδια που θα έχουν την καλύτερη (και πιο αισιόδοξη) εβδομάδα

Συντάκτης: Newsroom

24 Απριλίου 2024 18:30

Η Σύνοδος του Δία με τον Ουρανό είναι μία αστρολογική όψη που σχηματίζεται κάθε 14 χρόνια σε διαφορετικό ζώδιο.

Η τελευταία φορά που οι δύο αυτοί πλανήτες συναντήθηκαν ήταν το 2011. Αυτή τη φορά η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό θα γίνει στο ζώδιο του Ταύρου, η ίδια όψη και στο συγκεκριμένο ζώδιο είχε σχηματιστεί τον Απρίλιο του 1941, δηλαδή πριν από 83 ολόκληρα χρόνια.

Ο συνοδικός κύκλος Δία – Ουρανού αναμένεται να δώσει την έναρξη για σημαντικές αλλαγές που θα έρθουν αιφνίδια στη ζωή μας ενώ το ζώδιο του Ταύρου μας δίνει το μήνυμα ότι οι αλλαγές αυτές θα αφορούν θέματα που συνδέονται με τα χρήματα, τις αξίες της ζωής την γη και το υπέδαφος τα τραπεζικά νομισματικά ασφαλιστικά συστήματα καθώς και ζητήματα που αφορούν την σίτιση και τα μεσιτικά. Σε αυτούς ακριβώς τους τομείς θα δούμε ραγδαίες αλλαγές μέσα στα επόμενα χρόνια.

Ποιοι είναι οι εκπρόσωποι του ζωδιακού που θα έχουν μία έντονη και στενή επιρροή από αυτήν την θετική όψη; Οι Ταύροι, οι Λέοντες οι Σκορπιοί και Υδροχόοι.

Πάμε να δούμε όμως συνοπτικά τις  αλλαγές που θα έχουν τα 12 ζώδια:
Ζώδια: Κριός

Ξαφνικά κέρδη υπόσχεται η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ φίλε Κριέ. Ανακαλύπτεις νέες πηγές εσόδων, αλλά και γίνεσαι πιο τολμηρός ξεκινώντας νέες πρωτότυπες, ευρηματικές εργασίες που θα σε βοηθήσουν να τονώσεις το εισόδημά σου.

Ανοίγονται οι δρόμοι για να αποκτήσεις κάτι που το ήθελες εδώ και καιρό ή ακόμα και για μία επένδυση που είχες κατά νου!

Ζώδια: Ταύρος

Η ζωή σου αλλάζει άρδην μέσα στα επόμενα χρόνια και αυτά που έλεγες ότι εσύ ποτέ δεν θα ακολουθήσεις, φαίνεται ότι τα τολμάς και σου αρέσουν κιόλας. Παρόλο που είσαι ένα ζώδιο που δεν αγαπάς τις αλλαγές είναι φανερό ότι η ζωή σου είναι πλέον γεμάτη από αυτές και θα αντιληφθείς ότι εδώ και καιρό ήσουν σε στασιμότητα εξαιτίας της δικής σου αναβλητικότητας και του δικού σου κολλήματος να παραμένεις σε μία δήθεν ικανοποιητική σταθερότητα.

Ο έρωτας και το χρήμα είναι οι βασική πυλώνες στους οποίους θα δεχτείς τις όμορφες εκπλήξεις αυτής της όψης.

Ζώδια: Δίδυμοι

Μία ασπίδα προστασίας στα δύσκολα αναμένεται να προσφέρει η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό από τον Ταύρο όπου θα σε βοηθήσει να έχεις επαγγελματική πρόοδο και ανάπτυξη μέσα από κρυφές συμμαχίες που θα αναπτύξεις. Αφυπνίζεσαι πνευματικά, αξιοποιείς κρυφές ευκαιρίες ενώ ακόμα και στις δυσκολίες της ζωής φαίνεται ότι θα έχεις τον δικό σου φύλακα άγγελο θα σε βοηθά να έχεις θετική διέξοδο στα δύσκολα. Ενισχύονται τα ψυχικά σου αποθέματα

Ζώδια: Καρκίνος

Έφτασε ο καιρός να δικτυωθείς να έρθεις σε επαφή με νέους ανθρώπους και γιατί όχι να ασχοληθείς και με τα κοινά. Η όψη Δία – Ουρανού αναμένεται να διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο, να σε κάνει αρκετά κοινωνικό και πολύ αγαπητό στο περιβάλλον σου.

Μέσα από συμπτώσεις και ευκαιρίες έρχεσαι σε επαφή με νέα πρόσωπα που έχετε ένα κοινό όραμα ή έναν κοινό στόχο. Παράλληλα βλέπεις κάποιες επιθυμίες σου να εκπληρώνονται, την εργασία σου να αποδίδει καλύτερα και τα οικονομικά να παύουν να είναι ο μόνιμος βραχνάς που σου στερούσε το αίσθημα της ελευθερίας και της αυτονομίας.

Ζώδια: Λέων

Με την σύνοδο του Δία με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου μπαίνεις σε μία νέα εποχή για τον επαγγελματικό σου τομέα όπου η επίτευξη η καταξίωση και η αναγνώριση θα σε επιβραβεύσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Η τύχη θα είναι με το μέρους σου και θα σε βοηθήσει να πετύχεις μεγάλους στόχους που είχες για το μέλλον σου! Μία νέα επαγγελματική προοπτική, ένα νέο ξεκίνημα, αναμένεται να συμβάλλει στην περαιτέρω αναγνώριση του κόπου και των προσπαθειών που έχεις κάνει επί σειρά ετών.

Ακούγεται πολύ περισσότερο το όνομά σου στο χώρο που δραστηριοποιείσαι επαγγελματικά και καταφέρνεις να πετύχεις την κοινωνική καταξίωση που πάντα ήθελες. Ζητήματα γάμου ευνοούνται κι είναι πολύ πιθανό μέσα στα επόμενα χρόνια να κάνεις το μεγάλο βήμα.

Ζώδια: Παρθένος

Μπαίνεις σε μία περίοδο μεγάλων εκπλήξεων και ευκαιριών επέκτασης αλλά και διεύρυνσης των εμπειριών αλλά και το γνώσεων σου αγαπητέ φίλε Παρθένε.

Η σύνοδος Δία- Ουρανού αναμένεται να ανοίξει νέες ευκαιρίες που αφορούν μακρινά ταξίδια, καινούργιες γνωριμίες, νέας συμφωνητικά και πρόοδο σε επαγγελματικές δραστηριότητες που συνδέονται με την εκπαίδευση, τον τουρισμό τα media ή και τα νομικά. Επιπλέον αλλάζεις τρόπο αντίληψης των καταστάσεων βλέπεις τη ζωή από μία πιο ευρεία οπτική γωνία και ανακτάς την αισιοδοξία σου.

Ζώδια: Ζυγός

Σημαντικά οφέλη σε οικονομικό και ψυχολογικό επίπεδο αναμένεται να προσφέρει στο ζώδιο σου η σύνοδος Δία – Ουρανού! Ευκαιρίες για οικονομικές επενδύσεις, για επικερδείς μισθώσεις/πωλήσεις, για να καταφέρεις να λάβεις κάποιο επίδομα στήριξης, ενώ πολύ πιθανή είναι μία κληρονομιά ή κέρδη μέσω του ή της συζύγου!

Η ερωτική σου ζωή γίνεται πιο πιπεράτη και δελεαστική, ενώ καταφέρνεις και απελευθερώνεσαι από ψυχολογικές δυσκολίες

Ζώδια: Σκορπιός

Τύχη, ευκαιρίες και όμορφες εκπλήξεις στον τομέα των σχέσεων έρχονται με την σύνοδο Δία – Ουρανού για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ Σκορπιέ! Στον αισθηματικό τομέα, μία νέα σχέση μπορεί να ξεκινήσει απρόσμενα από εκεί που δεν το περιμένεις, αν είσαι ελεύθερος, ενώ ο γάμος, η συντροφικότητα και η δέσμευση, είναι βέβαιο ότι θα φέρουν στην ζωή σου όμορφες αλλαγές!

Ουρανοκατέβατες ευκαιρίες για νέες επαγγελματικές συνεργασίες θα σε βοηθήσουν να αναπτύξεις και τον οικονομικό τομέα!

Ζώδια: Τοξότης
Με την σύνοδο Δία – Ουρανού διευρύνεις ακόμα περισσότερο την επαγγελματική σου δραστηριότητα και εφαρμόζεις αρκετές νέες προσθήκες στην εργασία σου φίλε Τοξότη.

Πολύ πιθανή είναι και η αλλαγή στις συνήθειες και στον τρόπου που δούλευες ως σήμερα, ενώ αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας θα εντάξεις νέες υπηρεσίες στην επιχείρησή σου. Παράλληλα η όψη αυτή αλλάζει την καθημερινότητά σου, τις συνήθειες σου, και το πρόγραμμά σου!

Ζώδια:  Αιγόκερως
Ο έρωτας χτυπά ξαφνικά την πόρτα από εκεί που δεν το περιμένεις αγαπητέ Αιγόκερε, ανατρέποντας τα στενά και αυστηρά όρια της λογικής σου και φέρνοντας όμορφες εκπλήξεις στην ζωή σου! Αν είσαι ήδη σε μία σχέση, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει τώρα η ευκαιρία για έναν απόγονο!

Αν είσαι ήδη γονέας, θα δεχθείς ξαφνικές χαρές από τα παιδιά σου! Παράλληλα μπαίνουν τώρα στα σκαριά νέα δημιουργικά σχέδια που σε βοηθούν να έχεις έξτρα κέρδος!

Ζώδια: Υδροχόος

Αρκετά σημαντικές αλλαγές στην ζωή σου αναμένεται να φέρει η σύνοδος Δία – Ουρανού σε σένα αγαπητέ μου Υδροχόε όπου αναμένεται να είσαι ο αποδέκτης ξαφνικών αλλαγών που θα βελτιώσουν αισθητά το επίπεδο διαβίωσής σου.

Αλλαγές αναμένονται στην οικογένεια, είτε καλωσορίζεται ένα νέο μέλος, είτε κάνετε αλλαγές στο σπίτι, ενώ πολύ πιθανή είναι ακόμα και η αλλαγή τόπου διαμονής. Γενικά απελευθερώνεσαι από ένα παρελθόν δύσκολο που σε είχε φέρει σε στασιμότητα!

Ζώδια: Ιχθύς

Η σύνοδος Δία – Ουρανού, φέρνει όμορφες ευκαιρίες που θα αλλάξουν τον τρόπο αντίληψης των καταστάσεων που είχες ως σήμερα! Είναι μία όψη που θα βοηθήσει σημαντικά σε νέες γνωριμίες, νέες προτάσεις, συμφωνίες, αλλαγή μεταφορικού μέσου.

Παράλληλα θα μπορέσεις να αναπτύξεις πολύ καλύτερα τα επαγγελματικά σου, ενώ αν ο εργασιακός σου κλάδος σχετίζεται με ταξίδια, μετακινήσεις, επικοινωνία, είναι φανερό ότι θα δεις τεράστιά πρόοδο!