Τα δάκρυα της Κατερίνας Στικούδη για την πεθερά της

2 Φεβρουαρίου 2020 10:56

Στικούδη

Η Κατερίνα Στικούδη συνάντησε, το μεσημέρι του Σαββάτου, την Τατιάνα Στεφανίδου στο πλατό του «Μαζί σου Σαββατοκύριακο». Η παρουσιάστρια του «My Style Rocks» μίλησε για την προσωπική της ζωή και τη ιδιαίτερη σχέση με την πεθερά της που έφυγε από τη ζωή.
Δεν μπόρεσε, μάλιστα, να κρύψει την έντονη συγκίνησή της μιλώντας στην παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.
«Οι οικογένειες μας με τον Βαγγέλη είχαν αρκετά κοινά στοιχεία. Η μαμά του ήταν εκπαιδευτικός, η οποία δυστυχώς έχει φύγει από τη ζωή. Και λέω δυστυχώς γιατί ήμουν λίγο άτυχη σε αυτό» σημείωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στικούδη.
«Είχα μια πολύ καλή πεθερά» πρόσθεσε η παρουσιάστρια του «My Style Rocks» με εμφανή τη συγκίνησή της. «Σαν να είναι πρόσφατο είναι κάθε φορά» αναφώνησε απευθείας η όμορφη Κατερίνα.
«Μπορεί να περάσουν χρόνια αλλά ο χαμός ενός ανθρώπου πάντα σε πονάει» συμπλήρωσε, επίσης, η Κατερίνα Στικούδη με τρεμάμενη φωνή. «Άσχετα με την ηλικία και το τι έχει συμβεί. Ήταν ένας άνθρωπος που πραγματικά πιστεύω ότι οι συμβουλές, η ενέργεια και η αγάπη της θα με βοηθούσε» συνέχισε ζητώντας μάλιστα χαρτομάντηλα από τους παρευρισκομένους στο στούντιο.

https://youtu.be/QH1Xmhzxra4