Τα δάκρυα του Γιώργου Λιάγκα – Γιατί νιώθει ενοχές απέναντι στα παιδιά του;

Δημοσιεύθηκε: 04/10/2019 11:34
Τα δάκρυα του Γιώργου Λιάγκα – Γιατί νιώθει ενοχές απέναντι στα παιδιά του;

Μία συζήτηση που είχε με τον Γιώργο Παρτσαλάκη έγινε αφορμή να αποκαλυφθεί η τρυφερή πλευρά του Γιώργου Λιάγκα, εκείνη που δεν αφήνει τόσο εύκολα να φανεί δημόσια. Ο λόγος που έφερε δάκρυα στα μάτια του είχε να κάνει με τα παιδιά του και το διαζύγιό του από τη Φαίη Σκορδά. Ο παρουσιαστής αποκάλυψε μάλιστα πως δεν θα ξεπεράσει ποτέ τον χωρισμό του.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα, Γιώργος Παρτσαλάκης, μίλησε για τις πρώην συζύγους του, τους χωρισμούς του και τα παιδιά του.
«Έχω παντρευτεί τρεις φορές και έχω χωρίσει τρεις. Έχω εξαιρετικές σχέσεις με τις πρώην συζύγους μου, αν τύχει και βρεθούμε κάπου. Αλλά όχι πολύ πολιτισμένα πράγματα. Όχι να κάνουμε μαζί διακοπές. Για να φτάσουμε στο σημείο να πονέσουμε τα παιδιά μας σημαίνει ότι υπήρχε πρόβλημα. Και θα πρέπει αυτά τα παιδιά να κατανοήσουν, κατά τη γνώμη μου, για ποιο λόγο πόνεσαν. Εάν δεν συντρέχει λόγος, είναι όλα καλά και όλα ωραία, μπαίνει κι ένα ερώτημα “ρε πατέρα, γιατί μου το έκανες αυτό;”…. Όλοι κουβαλάμε προβλήματα», είπε αρχικά ο Γιώργος Παρτσαλάκης.
Κατόπιν ο Γιώργος Λιάγκας εμφανώς συγκινημένος ανέφερε: «Κοίτα τώρα, με βλέπεις κι έχω συγκινηθεί γιατί με εκφράζει απόλυτα αυτό που είπες. Δεν υπάρχει συνειδητοποιημένος άνθρωπος που έχει χωρίσει κι έχει παιδιά, που να μην αισθάνεται σαν κι εσένα. Ό,τι και να λέμε ρε παιδί μου, ότι ο χωρισμός δεν πειράζει, είναι ένας πόνος για τα παιδιά σου μεγάλος. Κι εγώ αισθάνομαι πάντα υπόλογος απέναντι στα παιδιά μου. Είναι 8 και 5 ετών. Και αισθάνομαι… Εγώ δεν νομίζω να το ξεπεράσω ποτέ».
Δείτε παραπάνω το χαρακτηριστικό απόσπασμα.

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT