Τα Φιλαράκια Reunion: ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του επετειακού επεισοδίου – Δείτε το trailer

14 Απριλίου 2021 22:15

Τα Φιλαράκια Reunion: ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του επετειακού επεισοδίου - Δείτε το trailer

Τα Φιλαράκια Reunion: Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του επεισοδίου. Όπως όμως έχουν διαδώσει στους φαν τους η αναμονή θα αξίζει τον κόπο.

Τα Φιλαράκια Reunion: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για το πολυσυζητημένο επεισόδιο «The One With The Reunion» για τη δημοφιλή σειρά «Τα Φιλαράκια». Οι πρωταγωνιστές, βέβαια, έχουν τον ίδιο ενθουσιασμό με τους θαυμαστές της σειράς. Επιστρέφουν στο στούντιο Stage 24, που τους φιλοξενούσε τόσα χρόνια και δεν κάνουν καμία προσπάθεια να το κρύψουν. Το επεισόδιο The One With The Reunion ήταν αρχικά να γυριστεί τον περασμένο Αύγουστο, αλλά καθυστέρησε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.
Οι Matthew Perry (Chandler), Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey)και David Schwimmer (Ross) επιστρέφουν μετά από 17 χρόνια και μοιράστηκαν φωτογραφίες από τα γυρίσματα με το κοινό τους.
Σύμφωνα με το BBC, συμμετείχε ζωντανό κοινό, αλλά επρόκειτο για ένα αρκετά περιορισμένο αριθμό ατόμων, λόγω των μέτρων προστασίας κατά της πανδημίας.
Το σετ ανανεώθηκε και βρισκόταν στον εξωτερικό χώρο του στούντιο. Προκειμένου να ακολουθεί τα πρωτόκολλα ασφαλείας κατά του Covid-19. Ακόμα, περιλαμβάνει το εμβληματικό σιντριβάνι νερού, που έχουμε συνηθίσει να εμφανίζεται στην αρχή κάθε επεισοδίου της σειράς. Δεν έλειψε και ο θρυλικός καναπές του Central Perk, όπου απολάμβαναν τον καφέ ή το ποτό τους. Εικόνες από τα γυρίσματα έχουν κατακλύσει τα social media με τους θαυμαστές της σειράς να ανυπομονούν όλο και περισσότερο για το επεισόδιο.