Τα καλύτερα μας χρόνια: «Γιορτή Κρασιού 1973» στο Δαφνί!

4 Ιουνίου 2021 17:40

Τα καλύτερά μας χρόνια: δείτε ποιος ηθοποιός θα υποδυθεί τον ρόλο του πατέρα του

 

Photo credits: Ολγα Μαλέα

Στη γειτονιά, τη θέση του παπά, ο οποίος δεν έχει ακόμα επιστρέψει από τις καλοκαιρινές διακοπές του στο χωριό, μοιάζει να έχει πάρει ένας παπατζής, που ξεσηκώνει τη διάθεση όλων για τζόγο. Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο, στην κατασκευαστική, τα ηνία για τα καινούργια πρότζεκτ που ετοιμάζει ο Παπαδόπουλος, ετοιμάζεται να αναλάβει με μια νέα, σύγχρονη εταιρεία ο Στέλιος, ο οποίος δείχνει παντού με καμάρι τις νέες, φρεσκοτυπωμένες επαγγελματικές κάρτες του.

Photo credits: Ολγα Μαλέα

Με την ίδια ορμή, κυκλοφορεί στη γειτονιά και ο Αργύρης, ο απόστρατος στρατιωτικός, που ξεσηκώνει τον κυρ Νίκο να βγουν για χορό με τα κορίτσια: την Πελαγία και την Ερμιόνη. Έτσι αποφασίζουν να επισκεφτούν τη «Γιορτή Κρασιού 1973» στο Δαφνί! Μέσα σε όλα, ο Άγγελος περιμένει να εισπράξει τα ανταλλάγματα από τη σαφή οικονομική βελτίωση που υπόσχεται η αναβάθμιση του πατέρα του σε αφεντικό…

Photo credits: Ολγα Μαλέα

Ως guests εμφανίζονται οι: Άννα Βασιλείου (Λίνα Παπαδοπούλου), Μάνια Γκουριώτη (Άννα), Ειρήνη Ιωάννου (Ρηνούλα), Ζωή Μουκούλη (Τούλα), Αλέξανδρος Μυλωνάς (Αργύρης), Φωτεινή Παπαχριστοπούλου (κυρία Σωτηροπούλου), Ναταλία Τζιάρου (Ρίτσα), Γιάννης Ζωγράφος, Γιώργος Παπαδόπουλος (παπατζής)

Photo credits: Ολγα Μαλέα