«Τα καλύτερά μας χρόνια» – Ο Άγγελος κάνει τη… διαθήκη του!

Δημοσιεύθηκε: 10 Ιουνίου 2021 16:40
«Τα καλύτερά μας χρόνια»  – Ο Άγγελος κάνει τη… διαθήκη του!

Ο Άγγελος ετοιμάζεται να βγάλει τις αμυγδαλές του και από φόβο ότι θα είναι ο επόμενος Αντωνόπουλος που θα ακολουθήσει τη γιαγιά Παναγιώτα στο μακρύ ταξίδι, χωρίς επιστροφή, αποφασίζει να αφήσει τη δική του διαθήκη!  Άφθονο γέλιο, αλλά κι επικίνδυνες προκλήσεις αντιμετωπίζει η οικογένεια των Αντωνόπουλων και στo νέo επεισόδιo της σειράς της ΕΡΤ1, «Τα καλύτερά μας χρόνια», που θα παρακολουθήσετε την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021, στις 22:00.

 

Photo credit: Όλγα Μαλέα

Τέλος καλοκαιριού του 1973 και ο Μιχάλης επιστρέφει από την Κύπρο, προκειμένου να είναι παρών στο άνοιγμα της διαθήκης της γιαγιάς Παναγιώτας. Στο μεταξύ, ο θάνατος του Αργύρη έχει βαρύνει το κλίμα στη γειτονιά.

Και καθώς ο Άγγελος πρέπει επειγόντως να κάνει εγχείρηση αφαίρεσης των αμυγδαλών, η αγωνία του δεν μπορεί να αντισταθμιστεί από καμιά υπόσχεση για κατανάλωση παγωτών: για πρώτη φορά, ο βενιαμίν της οικογένειας φοβάται ότι μετά τη γιαγιά του μπορεί να είναι ο επόμενος Αντωνόπουλος που θα πεθάνει. Έτσι, διά παν ενδεχόμενο, αποφασίζει να κάνει κι αυτός τη διαθήκη του. Για την ακρίβεια, όχι μία, αλλά πολλές!

Photo credit: Όλγα Μαλέα