«Τα καλύτερά μας χρόνια» – Ο Άγγελος τιμά, με τον δικό του τρόπο, την εθνική επέτειο

25 Μαρτίου 2021 16:40

Με αφορμή τον εορτασμό της εθνικής επετείου για το ’21, ο Άγγελος ντύνεται εύζωνας και προσπαθεί να ανταποκριθεί στο βαρύ φορτίο του ονόματος της ιστορικής οικογένειάς του, ενώ παράλληλα καλείται να κάνει και ο ίδιος μια ηρωική πράξη…  Την ίδια ώρα, η οικογένεια Αντωνοπούλου υποδέχεται τη γιαγιά Παναγιώτα, που έρχεται από τους Γαργαλιάνους με άγριες διαθέσεις… Μη χάσετε το νέο συναρπαστικό επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ1, «Τα καλύτερά μας χρόνια», την Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021, στις 22:00.

Εθνική γιορτή και ο Άγγελος καλείται, όπως κάθε χρόνο, να ανταποκριθεί στο βαρύ φορτίο του ονόματος της ιστορικής οικογένειάς του, που, όπως του λένε, έχει τις ρίζες της σε αγωνιστές της Επανάστασης του ’21. Η αναζήτηση αυτών των ριζών γίνεται ακόμα πιο επίκαιρη, καθώς φτάνει ξαφνικά και απροειδοποίητα από το Βέλγιο ο θείος Μιχάλης, ο οποίος τους ενημερώνει ότι η γιαγιά Παναγιώτα, η οποία μένει ακόμα στους Γαργαλιάνους, δεν είναι καλά στην υγεία της. Η μεταφορά της στην Αθήνα θα είναι μια ευκαιρία για τον Άγγελο να αναμετρηθεί όχι μόνο με την Ιστορία, αλλά και με το παρόν. Και να δει αν μπορεί, τελικά, να κάνει μια πραγματικά ηρωική πράξη: να συγχωρέσει την προδοσία του καλύτερού του φίλου, του Λούη.

Ως guest εμφανίζονται οι: Μάνια Γκουργιώτη (Άννα), Δημήτρης Καραμπέτσης (Παπαθανασίου), Μαρία Κοντοδήμα (Παναγιώτα), Ζωή Μουκούλη (Τούλα), Νίκος Ορφανός (Μιχάλης), Μάρω Παπαδοπούλου (Σίλια), Αντώνης Σανιάνος (Μίλτος).