Τα καλύτερα μας χρόνια: Τα γεγονότα τρέχουν για την οικογένεια Αντωνοπούλου

14 Μαρτίου 2022 21:10

Τα γεγονότα τρέχουν και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές για την οικογένεια Αντωνοπούλου στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1, «Τα καλύτερά μας χρόνια», που θα παρακολουθήσετε την Τρίτη 15  Μαρτίουστις 23:00.

Η είδηση ότι ένα κολυμβητήριο θα χτιστεί στο Πεδίον του Άρεως, στην πλευρά της γειτονιάς, αναστατώνει τους θαμώνες της καφετέριας και τους κινητοποιεί να διαδηλώσουν. Σε αυτές τις κινητοποιήσεις, ο Στέλιος είναι απέναντι από την οικογένειά του, αλλά και η Πελαγία απέναντι από τον αστυνόμο της. Η επανεμφάνιση της Σοφίας στη γειτονιά βάζει σε υποψίες τον Άγγελο και προκαλεί ζήλια στην Άννα. Η Ελπίδα γνωρίζει μια κοπέλα σε ένα casting και της παραχωρεί τη θέση της, ενώ μετά έχει -από το πουθενά- επαγγελματική πρόταση που τη χαροποιεί.

Η Νανά με τη Μαίρη, για ακόμη μια φορά, αρπάζονται σε ένα οικογενειακό τραπέζι φορτίζοντας την ατμόσφαιρα. Ο Άγγελος απελπίζεται, καθώς συνειδητοποιεί ότι το προφυλακτικό που δανείστηκε από τον Άλκη δεν το χρησιμοποίησε ποτέ.

Γενικά της σειράς

«Τα καλύτερά μας χρόνια» κάνουν ένα άλμα δύο χρόνων και μας μεταφέρουν στο 1977! Η οικογενειακή σειρά μυθοπλασίας, με πρωταγωνιστές τον Μελέτη Ηλία και την Κατερίνα Παπουτσάκη, εμπλουτίζεται με νέα πρόσωπα και καινούργιες περιπέτειες και  μας κρατάει συντροφιά στην ΕΡΤ1 κάθε Τρίτη και Πέμπτη, στις 23:00.

Την τηλεοπτική οικογένεια, μαζί με τον Μελέτη Ηλία και την Κατερίνα Παπουτσάκη στους ρόλους των γονιών, συμπληρώνουν η Υβόννη Μαλτέζου, η οποία υποδύεται τη γιαγιά Ερμιόνη, η Εριφύλη Κιτζόγλου ως πρωτότοκη κόρη και ο Δημήτρης Καπουράνης ως μεγάλος γιος, και η Τζένη Θεωνά, ως Νανά.

Μαζί με τους μεγάλους, μεγαλώνουν όμως και οι μικροί. Ο Άγγελος (Δημήτρης Σέρφας), πλέον 16 χρόνων, περνάει την εφηβεία του με εσωστρέφεια. Διαβάζει μελαγχολικούς ποιητές, ασχολείται με τη φωτογραφία και το σινεμά και ψάχνει διακαώς να βρει την κλίση του. Και, φυσικά, τον απασχολούν ακόμα τα κορίτσια. Η όμορφη καθηγήτριά του, ο πρώτος του έρωτας, η Σοφία (Ιωάννα Καλλιτσάντση), που επιστρέφει στην Αθήνα ύστερα από χρόνια, η καλύτερή του φίλη, η Άννα (Κωνσταντίνα Μεσσήνη), η οποία πλέον είναι η τρίτη της παρέας.