Τα καλύτερά μας χρόνια: Το ραντεβού του Άγγελου και της Σοφίας λαμβάνει εκρηκτικές διαστάσεις

23 Μαρτίου 2022 02:07

Ανατροπές και προκλήσεις αντιμετωπίζει η οικογένεια των Αντωνόπουλων στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1, «Τα καλύτερά μας χρόνια», που θα παρακολουθήσετε την την Πέμπτη 24 Μαρτίουστις 23:00.

Η σύλληψη του Άγγελου μαζί με τη Σοφία και τον φίλο της στο σημείο όπου άγνωστοι ανατίναξαν το άγαλμα της κοντινής πλατείας, αναστατώνει τους Αντωνόπουλους, που σπεύδουν στο αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να καταλάβουν τι ακριβώς έχει συμβεί. Το ίδιο, όμως, προσπαθεί και ο ίδιος ο Άγγελος, που αποκαλύπτει στον Αντώνη ότι είδε τους αγνώστους που έβαλαν στο άγαλμα τον εκρηκτικό μηχανισμό και δεν του φάνηκαν και τόσο άγνωστοι: ήταν ο Νικήτας με τη Μάρθα! Ο Αντώνης το αποκλείει, αδυνατεί να πιστέψει πως η Μάρθα μπορεί να πέρασε στην παρανομία και να εμπλέκεται σε μια υπόθεση τρομοκρατίας. Ακριβώς το ίδιο συναίσθημα νιώθει όμως κι ο Άγγελος, που αδυνατεί να πιστέψει πως ο πατέρας του μπορεί να έχει σχέσεις με αυτή τη γυναίκα, που τον βλέπει αγκαλιασμένο στην περιβόητη φωτογραφία από τον απεγκλωβισμό. Την ίδια στιγμή, και ενώ ο κλοιός των μεγάλων αποκαλύψεων σφίγγει γύρω από τους Αντωνόπουλους, στη ζωή της γειτονιάς του Γκύζη έρχεται για πρώτη φορά η πίτσα!

«Τα καλύτερά μας χρόνια» κάνουν ένα άλμα δύο χρόνων και μας μεταφέρουν στο 1977! Η οικογενειακή σειρά μυθοπλασίας, με πρωταγωνιστές τον Μελέτη Ηλία και την Κατερίνα Παπουτσάκη, εμπλουτίζεται με νέα πρόσωπα και καινούργιες περιπέτειες.

Τα χρόνια περνούν, και μαζί με τους μεγάλους, μεγαλώνουν όμως και οι μικροί. Ο Άγγελος (Δημήτρης Σέρφας), πλέον 16 χρόνων, περνάει την εφηβεία του με εσωστρέφεια.  Στο πλευρό του ο κολλητός του, ο Λούης (Βαγγέλης Δαούσης), που η εφηβεία τον βρίσκει αποκλειστικά απασχολημένο με το αντίθετο φύλο, και η καλύτερή του φίλη, η Άννα (Κωνσταντίνα Μεσσήνη).