Τα «κρυμμένα μηνύματα» της Selena Gomez στις νέες γυναίκες

30 Νοεμβρίου 2018 12:40

Στην πρώτη συλλογή της που σχεδίασε με την PUMA, η Selena Gomez υποστηρίζει ότι κάνει δήλωση για τις νέες γυναίκες και τα κορίτσια, στις οποίες στέλνει «κρυμμένα μηνύματα».

Σε αποκλειστική συνέντευξή της στο Elle, η Γκόμεζ μίλησε για τη νέα συλλογή SGXPUMA «Strong Girl» (Δυνατό Κορίτσι) αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για τα κρυμμένα μηνύματα στη σειρά ενδυμάτων, τις πιέσεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και για το τι την κάνει να αισθάνεται δυνατή εξωτερικά και εσωτερικά.

«Νομίζω ότι είναι σημαντικό για τα κορίτσια να γνωρίζουν τη δύναμη στα πάντα, η ταυτότητά τους και η ψυχή τους, βρίσκεται μέσα τους και πάρα πολύ σήμερα τη δίνουν τόσο εύκολα, από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο σχολείο ή στις σχέσεις», λέει, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Και προσθέτει: «Νομίζω ότι είναι σημαντικό – θέλω να υπενθυμίσω στα κορίτσια ότι είναι απόλυτα δυνατά όπως είναι. Εννοώ ότι όλες οι φίλες μου έχουν διαφορετικούς τύπους σώματος. Είναι όμορφο. Δεν έχω φίλες που φορούν το ίδιο μέγεθος».

Όσον αφορά τα κρυμμένα μηνύματα στη συλλογή, η τραγουδίστρια και ηθοποιός αναφέρει ότι είναι κάτι που ελπίζει να συμπεριλάβει σε μελλοντικά σχέδια.