Τα παιχνίδια της Σελήνης στον Σκορπιό θα μας απασχολήσουν μέχρι το μεσημέρι με τα ζώδια του νερού και της γης να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο

12 Σεπτεμβρίου 2021 07:45

Τα παιχνίδια της Σελήνης στον Σκορπιό θα μας απασχολήσουν μέχρι το μεσημέρι με τα ζώδια του νερού και της γης να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο

Τα ξημερώματα η Σελήνη δημιουργεί την ανάγκη υπερβολής σε συναισθηματικό επίπεδο. Σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Δία στον Υδροχόο.

Τα παιχνίδια της Σελήνης στον Σκορπιό θα μας απασχολήσουν μέχρι το μεσημέρι. Με τα ζώδια του νερού και της γης να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η ένταση που μπορεί να υπάρξει δεν αποκλείεται να μας αφήσει ξάγρυπνους καθώς είναι εύκολο να ξεφύγουμε. Λόγω της αμετροέπειας και της συναισθηματικής φόρτισης που υπάρχει. Παράλληλα όμως βοηθητικά θα λειτουργήσει για εμάς το εξάγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που μας βοηθά να γειωθούμε και να αντιμετωπίσουμε κάθε κατάσταση με αποφασιστικότητα και σθένος. Σημαντικό είναι να ξεπεράσουμε την υπερένταση με ψυχραιμία καθώς σκοτεινά συναισθήματα και φόβοι μπορεί να λειτουργήσουν αρνητικά ιδιαίτερα στην προσωπική μας ζωή.

Νωρίς το πρωί το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη στην Παρθένο δίνει ανάσες στην οικονομική και επαγγελματική ζωή.

Ο δυναμισμός και η έντονη δραστηριοποίηση σε εργασιακά και οικονομικά ζητήματα θα μας βοηθήσουν να κλείσουμε υποθέσεις που θέλουμε να τακτοποιήσουμε διακαώς.

Το μεσημέρι η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και περνάει στον Τοξότη ευνοώντας σημαντικά τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα.

Η διάθεσή μας αλλάζει σημαντικά καθώς αντιλαμβανόμαστε ότι μέσα από την αισιοδοξία μπορούμε να ξεπεράσουμε τις όποιες δυσκολίες βιώνουμε. Σε αυτό θα μας βοηθήσουν πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην ψυχοσύνθεση μας. Άλλωστε μέσα από τις παρέες μας ερχόμαστε σε επαφή με αντικείμενα και πνευματικές αναζητήσεις. Που μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον και μας βελτιώνουν σαν προσωπικότητες.

Η ανάγκη για διασκέδαση μπορεί να οδηγήσει σε εξόδους. Σε επαφή με πρόσωπα που έχουμε καιρό να δούμε. Έχουμε τη δυνατότητα να επικοινωνήσουμε και να εκφράσουμε απόψεις που μπορεί να είναι πρωτοποριακές. Όμως είναι απαραίτητο να χαλιναγωγήσουμε τον φανατισμό που μπορεί να εκδηλωθεί αβίαστα. Ζητήματα εκπαίδευσης, νομικής φύσεως, επαφές και ταξίδια στο εξωτερικό έρχονται στο προσκήνιο. Αλλάζουν την διάθεση μας και βελτιώνουν τα σχέδια μας για το μέλλον.

myastro