Τα παιχνίδια του Ήλιου, του Άρη και του ανάδρομου Ερμή στον Ζυγό είναι έντονα αυτές τις μέρες

Δημοσιεύθηκε: 9 Οκτωβρίου 2021 07:45
Τα παιχνίδια του Ήλιου, του Άρη και του ανάδρομου Ερμή στον Ζυγό είναι έντονα αυτές τις μέρες

Τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού καλούνται να αξιοποιήσουν ευφάνταστες ιδέες χωρίς να μπουν σε συγκρουσιακές καταστάσεις στην οικογένεια, τις σχέσεις, την καριέρα.

Τα παιχνίδια του Ήλιου, του Άρη και του ανάδρομου Ερμή στον Ζυγό είναι έντονα αυτές τις μέρες. Καθώς η σύνοδος του Ήλιου με τον Άρη χθες και η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή σήμερα ενισχύουν την επιθυμία για δράση και πρωτοβουλίες. Σε επίπεδο προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων.

Όλο μας το ενδιαφέρον σε γενικότερο επίπεδο επικεντρώνεται στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή καθώς αναδεικνύεται η ανάγκη για αποφασιστικές κινήσεις που θα παίξουν σημαντικό ρόλο τόσο σε επαγγελματικά σχέδια όσο και σε αισθηματικά ζητήματα. Είναι γεγονός ότι αντιλαμβανόμαστε με ευκολία ποιες επιλογές είναι οι ενδεδειγμένες για εμάς και τα πρόσωπα που αγαπάμε.

Παράλληλα μπορούμε να αξιοποιήσουμε την διπλωματικότητα που αναδεικνύεται μέσα από την συμπεριφορά και τις απόψεις μας. Καθώς είναι βέβαιο ότι θα βοηθήσει να καταλαγιάσουν πιθανές δυσκολίες. Οι λύσεις που θα δοθούν και οι πρωτοβουλίες που θα παρθούν είναι βέβαιο ότι μπορούν να οδηγήσουν σε σημαντικές προσωπικές σχέσεις ή καθοριστικά βήματα που θα μας αναδείξουν στο πεδίο της καριέρας.

Η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό μέχρι το απόγευμα δίνοντας μας την δυνατότητα να τακτοποιήσουμε οικονομικές εκκρεμότητες

Και συμφωνίες που θα μας απαλλάξουν από ψυχολογικά βάρη. Τα ξημερώματα το εξάγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες χαρίζει έμπνευση και φαντασία, παράλληλα αναδεικνύει βαθύτερες ευαισθησίες χωρίς να θολώνουν το ένστικτο μας.

Το πρωί το τετράγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Δία στον Υδροχόο μπορεί να οδηγήσει σε υλικές σπατάλες που αργότερα θα μετανιώσουμε. Υπερφίαλα και ανέφικτα σχέδια δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε επιλογές που θα μας κοστίσουν. Για αυτό είναι προτιμότερο να μην προχωρήσουμε σε αποφάσεις παρασυρόμενοι από την υπεραισιοδοξία.

Αργότερα το εξάγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει την διαίσθηση. Και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για εξαιρετικές συμφωνίες που θα μας βοηθήσουν να δεθούμε στην επαγγελματική μας ζωή. Το ψυχικό σθένος περισσεύει και τίποτα δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στους στόχους μας. Καθώς ο δυναμισμός μας βοηθά να αναγεννηθούμε και να διεκδικήσουμε αυτά που μας αξίζουν.

Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Τοξότη δίνοντας αισιοδοξία και χαρά. Αφού μας ωθεί να ασχοληθούμε με αντικείμενα που μας εξελίσσουν. Έξοδοι με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον δεν αποκλείονται. Θέλουμε να αναμειχθούμε με άλλους, να επικοινωνήσουμε, να διασκεδάσουμε απολαμβάνοντας την παρέα, την μουσική και το ποτό.

myastro