Τα παρασκήνια του Masterchef

12 Μαΐου 2020 09:00

Μαστερ

Ακόμα μία «καυτή» αποκάλυψη έγινε για το ζευγάρι που έχει απασχολήσει τη φετινή σεζόν του MasterChef, και αυτό δεν είναι άλλο από την Μαρία Μπέη και τον Δημήτρη Μπέλλο, που με τη σχέση τους κατάφεραν να ανάψουν πολλές «φωτιές».

Για τους δυο τους έχουν ακουστεί πολλά, από το ότι ο Ηλίας φλέρταρε πρώτα με τη Μαρία, μέχρι το ότι ο Δημήτρης χώρισε τη Μαρία μόλις βγήκανε από το παιχνίδι και γύρισε στην πρώην του.

Ο αδερφός του, Χρήστος Μπέλλος, θέλησε να μιλήσει για το πώς αντιμετωπίζει ο Δημήτρης τον διαγωνισμό καθώς και το τι συμβαίνει με τη Μαρία. «Ο Δημήτρης αποφάσισε να μπει στο παιχνίδι μέσω ενός φίλου του. Το Δημήτρη τον ενδιαφέρει να κάνει τηλεοπτική εκπομπή, να ασχοληθεί με την μαγειρική και παλαιότερα είχε κάνει casting για μάγειρας σε εκπομπή. Ο Δημήτρης μια ημέρα μας είπε “φεύγω πάω στο MasterChef”. Η καθημερινότητά του, όπως στην τηλεόραση είναι ακριβώς ο ίδιος. Είναι ουδέτερος, δεν μπλέκει, δεν είναι ιντριγκαδόρος, δεν κάνει κατινιές και έχει πάντα ένα στόχο, να μαγειρέψει. Εγώ σαν τηλεθεατής θα έλεγα ότι ο Ηλίας είναι διπρόσωπος και ήθελα να σταθώ στην Κατερίνα γιατί εγώ την συμπαθώ ιδιαίτερα πάρα πολύ, με αυτό το σατανικό γέλιο που έχει, είναι ευθύς.

Με τον Ηλία ήταν βασικά πάρα πολύ ψύχραιμος και σίγουρος για τον εαυτό του. Πιστεύω ήταν κάτι πολύ παντελονάτο που δέχτηκε την πρόκληση του Ηλία και κατέβηκε ο Δημήτρης. Να τονίσω κάτι, δεν το έκανε για την Μαρία, ότι φλέρταρε ο Ηλίας με την Μαρία, εντάξει ο Ηλίας μπορεί να φαντάζεται ό,τι θέλει και μπορεί να φαντάζεται ότι τον γουστάρει η Μόνικα Μπελούτσι στο τέλος, είναι δικαίωμα του», είπε ο Χρήστος Μπέλλος.

Οι πληροφορίες, πάντως, επιμένουν ότι όταν ο Δημήτρης Μπέλλος αποφάσισε να επιστρέψει στην πρώην κοπέλα του, η Μαρία του «την έστησε» και φρόντισε να φύγει εκείνος από το παιχνίδι σε κάποιο σημείο που θα μπορούσε να του έχει δώσει την στήριξή της. Πώς θα εξελιχθεί η σχέση τους έξω, είναι κάτι που απομένει να φανεί.

 

Γιατί θέλει να φύγει ο Γιώργος;

Οι ίδιες πηγές λένε ότι ο Γιώργος Λένης θέλησε να φύγει από το παιχνίδι, επειδή αισθάνθηκε πιεσμένος από τη φημολογία για την σχέση του με την Κατερίνα. Οι δυο τους δεν έχουν αφήσει επεισόδιο που να μην αρπαχτούν για κάποιο λόγο, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις έχουν δείξει διάθεση «ανακωχής». Στους περισσότερους δημιουργήθηκε μια αίσθηση πως τελικά υπάρχει κάτι παραπάνω ανάμεσα σε Γιώργο και Κατερίνα, όμως, μια συμπαίκτριά τους που έχει αποχωρήσει από το Masterchef είπε όλη την αλήθεια. Ο λόγος για τη Φωτεινή Ζωσιμίδου που σε συνέντευξη αποκάλυψε τι πραγματικά συμβαίνει με τον Γιώργο και την Κατερίνα… Όπως είπε, δεν υπάρχει τίποτα που να δείχνει ειδύλλιο των δυο πλευρών και η κόντρα τους έχει αρχίσει από την πρώτη ομαδική δοκιμασία στο σπίτι. Άλλωστε, ο Γιώργος έχει σχέση με τη Λότους, το κορίτσι που γνώρισε στην Ολλανδία, όπου εργαζόταν, και στην οποία έχει υποσχεθεί γάμο αν καταφέρει να κερδίσει το Masterchef. Η φημολογία για την σχέση του με την Κατερίνα, έχει φυσικά φτάσει στο κορίτσι του και αυτό τον κάνει να θέλει να φύγει, πριν έρθουν τα χειρότερα.

Πηγή: CIAO