Τάμτα: «Παντρεύτηκα γιατί με έκλεψε το αγόρι μου, αλλά δεν ένιωθα ερωτευμένη»

Δημοσιεύθηκε: 22/01/2019 20:24
Τάμτα: "Παντρεύτηκα γιατί με έκλεψε το αγόρι μου, αλλά δεν ένιωθα ερωτευμένη"

Κάποια στιγμή ανεβαίνεις τον Γολγοθά σου. Στην πορεία, βέβαια, συνήθως παίρνεις ό,τι δικαιούσαι. Αυτό ακριβώς συνέβη στην περίπτωση της Τάμτα. Είναι γνωστό πως έχει περάσει πολλές δυσκολίες και με την κόρη της, Άννι, και απ’ όταν ήταν παιδί, όμως. Η κούκλα τραγουδίστρια και fashion icon συγκλόνισε με την εξομολόγησή της για τις δύσκολες στιγμές που έζησε ως πιτσιρίκα, αλλά και για τον γάμο της και πώς στα 14 της έγινε μαμά.

Τι δηλώνει

«Δεν θυμάμαι τους γονείς μας μαζί. Ήμουν πολύ μικρή όταν χωρίσαμε. Εγώ μεγάλωσα με τη μαμά μου. Ήταν δύσκολα παιδικά χρόνια… Από την Γεωργία έφυγα το 2001 και ήταν ήδη έξι χρόνια στην Ελλάδα. Έμεινα 14 χρόνων με ένα νεογέννητο μωρό και τον σύζυγό μου. Δεν ήταν επιλογή μου να παντρευτώ. Ήταν διαφορετική νοοτροπία τότε στην Γεωργία. Παντρεύτηκα γιατί με έκλεψαν. Με έκλεψε το αγόρι μου, εγώ δεν τον ήθελα ούτε ένιωθα ερωτευμένη, ούτε ήθελα σχέση.»

Ευτυχώς, τώρα γελάει: και στα αισθηματικά και στα επαγγελματικά της όλα βαίνουν καλώς. Γι’ αυτό, εξάλλου, μπορεί και αποκαλύπτει τέτοιες καταστάσεις.