ΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ

Δημοσιεύθηκε: 31 Δεκεμβρίου 2019 22:35
ΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ

 

Υπάρχει εδώ και χρόνια σε παγκόσμιο επίπεδο μια φήμη που θέλει τους ποδοσφαιριστές να έχουν τις πιο όμορφες γυναίκες. Μοντέλα, τραγουδίστριες, ηθοποιοί αλλά και κορίτσια της διπλανής πόρτας που όλες έχουν ένα κοινό: Την άκρως εντυπωσιακή τους εμφάνιση. Πάμε να δούμε τις 5 πιο όμορφες συζύγους Ελλήνων ποδοσφαιριστών και τα συμπεράσματα δικά σας…

Αθηνά Πικράκη

Η σύζυγος του Γιώργου Τζαβέλλα με το ασύλληπτο πρόσωπο και το υπέροχο κορμί, μπαίνει πρώτη στη λίστα μας και αυτό δεν αποτελεί τυχαίο γεγονός. Έχει χαρακτηριστεί ως η Ελληνίδα Megan Fox και όχι άδικα.

Ζέτα Θεοδωροπούλου

Γνωστή στα media από την παρουσία της σε τηλεοπτικές εκπομπές, η Ζέτα Θεοδωροπούλου τα άφησε όλα για χάρη του Παναγιώτη Ταχτσίδη και της οικογένειάς τους, ωστόσο χωρίς να χάσει τίποτα από την λαμπερή εικόνα της.

Εύη Λέκκα

Μπορεί να πιστεύεις πως βάλαμε στη λίστα την Chiarra Ferragni, όμως όχι… Η σύντροφος του Παναγιώτη Κονέ είναι και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα υπέροχα κορίτσια του Hollywood.

Μιρκέτα Βιδάλη

Η γλυκιά Μιρκέτα παντρεύτηκε τον Στέφανο Καπίνο το καλοκαίρι που πέρασε και ομολογούμε πως είναι ένα από τα πιο ωραία ζευγάρια που έχουμε δει τελευταία.

Γωγώ Μαστροκώστα

Μπορεί ο Τραϊανός Δέλλας να μην είναι εν ενεργεία  ποδοσφαιριστής όμως η θέση αυτή ανήκει δικαιωματικά στη Γωγώ Μαστροκώστα. Συστάσεις δεν χρειάζονται, όμως αντικειμενικά νιώσαμε πως αν δεν έμπαινε σε αυτή τη λίστα, ένα από τα πιο εκρηκτικά θηλυκά της χώρας, θα έπεφτε φωτιά να μας κάψει

Φαίνεται πως οι ποδοσφαιριστές εκτός των υπόλοιπων ταλέντων διαθέτουν και γούστο…