Τα πήρε στο κρανίο η Ιωάννα Μαλέσκου: «Όταν θέλετε κάτι να πείτε να αναλάβετε και την ευθύνη»

Δημοσιεύθηκε: 13 Ιανουαρίου 2021 16:30
Τα πήρε στο κρανίο η Ιωάννα Μαλέσκου: «Όταν θέλετε κάτι να πείτε να αναλάβετε και την ευθύνη»

Μέσα από τη σημερινή εκπομπή της, η Ιωάννα Μαλέσκου απευθύνθηκε σε όλους όσους κάνουν αρνητικά σχόλια μέσω Instagram και ξεκαθάρισε, πως με αυτή τους την πράξη το μόνο που καταφέρνουν είναι να μολύνουν τις ζωές των άλλων.

Αφορμή για το ξέσπασμα της παρουσιάστριας στάθηκε το story που ανέβασε η Κατερίνα Στικούδη στο Instagram της, στο οποίο «αδειάζει» όσους σχολιάζουν τα κιλά της. Η Ιωάννα Μαλέσκου φάνηκε να είναι πραγματικά πολύ ενοχλημένη με την κατάσταση αυτή και δε δίστασε να το εκφράσει και στον αέρα της εκπομπή της.

«Της βγάζω το καπέλο επειδή είναι αντράκι. Αλλά σε κάποιες περιπτώσεις δεν χρειάζεται να απαντάμε αν φάγαμε λίγο παραπάνω ή αν δε φάγαμε. Γιατί δεν πέφτει σε κανέναν λόγος. Από εκεί και πέρα, αν μια γυναίκα θέλει να κάνει ή έχει κάνει προσθετική στήθους, επίσης δεν αφορά κανέναν και αν κάτι δεν μας αρέσει οπτικά, ας το αντιπαρέλθουμε. Το προφίλ του κάθε προσώπου ακόμη και των δημοσιών προσώπων, είναι προφίλ του. Το να μπαίνουμε και να σχολιάζουμε άσχημα πράγματα γιατί μας δημιουργεί και μια τέρψη, μια ικανοποίηση, μπορεί ευκολά να λυθεί, είτε με το να μπλοκάρουμε ανθρώπους ή με το να διαγράψουμε κάποιο σχόλιο. Μη μπαίνετε στη διαδικασία, μην ακολουθείτε ανθρώπους, μην ακολουθείτε γυναίκες, κυρίως μη μολύνετε ζωές άλλων ανθρώπων.

Αν κάτι δεν σας αρέσει, απλά προχωρήστε. Να πω και κάτι τελευταίο. Τις περισσότερες φορές τα σχόλια που γίνονται, ανεξάρτητα από το που γίνονται είναι από προφίλ που είναι fake ή κλειδωμένοι λογαριασμοί. Όταν θέλετε κάτι να πείτε, φροντίστε και αναλάβετε και την ευθύνη τον λόγων σας» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.