Τα πρώτα λόγια του Άκη Δείξιμου μετά την είδηση του Κορονοϊού

4 Οκτωβρίου 2020 22:10

Στην καλή του φίλη Ναταλία Γερμανού και στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” μίλησε σήμερα  ο Άκης Δείξιμος, μετά την είδηση ότι νόσησε από κορονοϊό.

Ο γνωστός τραγουδιστής ο οποίος είναι και αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Μοσχάτου από τη φωνή του και μόνο φαινόταν αρκετά καταβεβλημένος όμως καθησύχασε τους πάντες τονίζοντας πως περνάει την ασθένεια με ήπια συμπτώματα.

«Είχα πολύ έντονο πονοκέφαλο και είχα δέκατα τη Δευτέρα. Την Τρίτη ανέβηκε ο πυρετός και έκανα το τεστ και διαπιστώθηκε ότι είχα κορονοϊό. Δεν μπορώ να υποψιαστώ από πού κόλλησα γιατί γενικά πρόσεχα» είπε μεταξύ άλλων ο Άκης Δείξιμος.

Ο ίδιος συνέχισε: «Από μία εβδομάδα πριν είχαν ενημερώσει και τον Δήμαρχο ότι θα απέφευγα να είμαι στο δημαρχείο για να μην έρθω σε επαφή με τον κόσμο. Πραγματικά δεν ξέρεις από πού μπορεί να σε βρει. Από τη Δευτέρα ήμουν ήδη σε καραντίνα, πριν καν πάρω το τεστ στα χέρια μου».

Όταν ρωτήθηκε από τη Ναταλία Γερμανού αν τα συμπτώματα που παρουσιάζει είναι ήπια, ο ίδιος καθησύχασε το κοινό λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τα συμπτώματα είναι ήπια. Δόξα τω Θεώ είμαι καλά. Έχω λίγο πυρετό, λίγα δέκατα αλλά γενικά είμαι καλά».