Τα «πυρά» της Αντωνά στο Survivor: «Ήθελαν να μας εκδικηθούν, να μας υποτιμήσουν, να μας ξεφτιλίσουν»

Συντάκτης: Newsroom

10 Απριλίου 2023 17:00

Τα «πυρά» της Αντωνά στο Survivor: «Ήθελαν να μας εκδικηθούν, να μας υποτιμήσουν, να μας ξεφτιλίσουν»

Η Μαρία Αντωνά σχολίασε, με αφορμή το απόσπασμα της συνέντευξη του Άρη Σοϊλέδη στον Λάμπρο Κωνσταντάρα, την απαράδεκτη συμπεριφορά που είχε η παραγωγή του survivor.

Συγκεκριμένα ανέφερε η Μαρία Αντωνά στην εκπομπή, «Ποιος είναι πρωινιάτικα»:

«Μιλάμε για έναν τρομερά επιδεικτικό τρόπο απαξίωσης σαν να χάρηκαν ότι σε εκδικηθήκαμε και δεν είσαι ο καλύτερος, είσαι δεύτερος. Ακόμα και αυτό το πλάνο το στατικό, το οποίο έγινε σε μένα, που με ήθελαν βιδωμένη σε μια πολύ συγκεκριμένη θέση που την ημέρα του τελικού δεν μπορούσα να χαιρετήσω φίλους μου, να κάτσω με την οικογένειά μου και με ήθελαν σε ένα πολύ συγκεκριμένο σημείο»!

«Κι επειδή εκείνη τη μέρα ήμουν κι εγώ λίγο χαμένη στις σκέψεις μου με όλα αυτά που γινόντουσαν, δεν το είχα σκεφτεί παρότι είμαι της δουλειάς. Δεν σκέφτηκα εκείνη την ώρα ότι αυτό μπορεί να γίνει επίτηδες. Το ότι ο σκηνοθέτης σκέφτηκε να δείξει αυτό το πλάνο που βλέπεις μόνο τη στεναχώρια ενός ανθρώπου»!

«Όλους τους μήνες προσπαθούσαν να χτίσουν ένα reality έξω, να βγαίνω εγώ σε όλες τις εκπομπές έξαλλη. Δεν τους βγήκε αυτό το κομμάτι και το έκαναν μέχρι την τηλευταία στιγμή λες και ήθελαν να μας εκδικηθούν, να μας υποτιμήσουν, να μας ξεφτιλίσουν, δεν ξέρω τι ήθελαν».